Finalspor'da hedef play-off

Finalspor'da hedef play-off

Pota Altı programına konuk olan Finalspor Başantrenörü Berat Gök, öncelikle hedeflerinin alt sıralardan uzaklaşıp, play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

2021.01.26 13:11 - Son Güncellenme: 2021.01.26 13:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Finalspor'da hedef play-off

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Türkiye Basketbol Ligi'nde ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olmaya hazırlanan Finalspor'da, Başantrenör Berat Gök, öncelikle hedeflerinin alt sıralardan uzaklaşıp, play-off mücadelesi vermek olduğunu söyledi.

POTA ALTI'NA KONUK OLDU

Ligin ilk yarısını deplasmanda Büyükşehir Hastanesi Konyaspor'u yenerek kapatan Finalspor'da; Başantrenör Berat Gök, BursadaBugün TV'de Serkan Yetişmişoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Pota Altı programında konuk oldu ve takımıyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

LİGİN EN AZ SAYI YİYEN TAKIMI

Ligin ikinci yarısında daha çok maç kazanacaklarına inandığını belirten genç teknik adam, ''Biz iyi bir takımız. Ligin ilk devresini en az sayı yiyen takımı olarak tamamladık. Genelde bu istatistiği şampiyonluğa oynayan takımlar yakalar. İkinci devre bu başarımızı sürdürüp, öncelikle alt sıralardan hızla uzaklaşıp, play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

ÖNCE GARANTİLEMEK, SONRA PLAY-OFF

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmayı garantilemek ve daha sonra da ilk 9'a girip play-off potasında yer almak olduğunu vurgulayan Gök, ''Bunu başarabilecek potansiyelimiz var. Ligde her takımın her takımı yenebileceği bir sezon geçiriyoruz. Koronavirüs nedeniyle kimse istenilen form grafiğini yakalayamadı. Bu nedenle şu tabloda hiçbir takımın yeri garanti değil" diye konuştu.

MANİSA'YI ORADA YENMEK İSTİYORUZ

Berat Gök, şöyle devam etti:

"Biz çok çalışıp, en iyi şekilde puan tablosunda üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bunu da pazar günü deplasmanda oynayacağımız Manisa Büyükşehir maçıyla başlatmak istiyoruz. Takımıma bu konuda inancım tam. Bize her konuda tam destek veren Başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.26 13:11 - Son Güncellenme: 2021.01.26 13:12 - HABER MERKEZİ
A