"Fernandes tekme attı, kafamı yere vurdu"

"Fernandes tekme attı, kafamı yere vurdu"

"Bana 'O...' deyip Manuel'in ailesine küfrettiler"

2013.05.09 10:35 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Fernandes tekme attı, kafamı yere vurdu"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes ile "Bizi dövdü" diyen Gülşah Ö. ve Damla Ç. karşılıklı şikâyetçi oldu. Gülşah Ö., "Fernandes beni itekledi. Düşünce kafamı yere vurmaya başladı. Arkadaşları gelerek beni onun elinden kurtarmaya çalıştı" dedi

Gece kulübünde tanıştıkları Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'la birlikte gittikleri rezidansta yıldız futbolcudan dayak yediklerini iddia eden Gülşah Ö. ve Damla Ç., olaylı geceyi karakolda polise anlattı. Muhasebeci olduğunu söyleyen Gülşah Ö.'nün, "Alkollü olarak 4 kız, 5 erkek birlikte kulüpten çıktık. VIP bir arabaya bindik. Fernandes'in evi olduğunu öğrendiğim Fulya'daki Selenium Twins'e geçtik. Ben ve arkadaşım Damla eve çıkmak istemedik. Taksi çağırdım. Ancak Fernandes'in arkadaşlarından ikisi gelerek taksi şoförünü para verip gönderdi. Bizi ikna ederek, Fernandes'in bulunduğu kata çıkardılar. Fernandes geldi. Kız arkadaşıyla aralarında bir şeyler konuşmaya başladılar.

Portekizce olduğu için anlayamadık. Fernandes konuşmayı keserek yanıma geldi. İtekledi, tekmeyle vurmaya başladı. Düşünce kafamı yere vurmaya başladı. Arkadaşları gelerek beni onun elinden kurtarmaya çalıştı. Fernandes vurduktan sonra beni kapı dışarı attı" dediği iddia edildi. Damla Ç.'nin de "Fernandes Gülşah'ı itekledi ve tekme vurmaya başladı. Koşarak Gülşah'ı Fernandes'in elinden kurtarmaya çalıştığımda da bana tekmeyle vurmaya başladı" dediği öne sürüldü.


'İFTİRA, YANLARINA DAHİ OTURMADIM'

KADINLARIN şikâyeti üzerine Nevzat Demir Tesisleri'nde ifade veren ünlü futbolcu Fernandes de kadınlardan şikâyetçi oldu. Yıldız futbolcunun, "Eğlenirken buluşmak üzere sözleştiğim Öykü Özer ve Seda Parseker yanımıza geldi. Sonra yanımıza isimlerini sonradan öğrendiğim Gülşah Ö. ve Damla Ç. de masamıza oturdu. Ben Seda ile oturuyordum. Fulya'daki evime geldik. Seda Parseker ile odama çekildik. Tartışma sesleri duydum, salona gittim. Kız arkadaşım kızların kendisine 'O...' dediğini ve suratına pet şişe fırlattığını söyledi. Arkadaşlarım Gonzalo ve Muhammed'e 'Bu kızları siz getirdiniz, siz gönderin' dedim. Odama geçip uyuduk. O iki kadınla hiçbir şekilde konuşmadım. Yanlarında dahi oturmadım, fiziki bir temasım olmadı" dediği öğrenildi.

'KADINLAR KÜFRETTİ'

Fernandes'in sevgilisi Seda Parseker'in ise "Kadınlar içeri girerken arkadaşım Öykü 'Ayakkabılarınızı çıkarır mısınız?' dedi. Kadınlardan biri bana, 'Hangi o... bana 'Ayakkabını çıkar' dedi' dedi. Ben de 'Ayakkabılarınızı çıkarır mısınız?' diyerek tekrar ettim. Bu sırada esmer kız, elindeki su şişesini bana fırlattı. Manuel'in ailesine küfretmeye başladı. Güvenliği çağırdık" dediği öne sürüldü.


POLİS İFADESİ

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes ile "Bizi dövdü"' diyen Gülşah Ö. ve Damla Ç., karşılıklı şikâyetçi oldu. Gülşah Ö. 'rezidans dayağı'nı poliste şöyle anlattı: "Beni itekledi."

'KAPI DIŞARI ATTI'

"Tekmeyle vurdu. Düşünce kafamı yere vurmaya başladı. Arkadaşları gelip beni elinden kurtarmaya çalıştı. Fernandes vurduktan sonra beni kapı dışarı attı."

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.09 10:35 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:00 - HABER MERKEZİ
A