'Ferhunde hanımlar' gözyaşlarına boğuldu

'Ferhunde hanımlar' gözyaşlarına boğuldu

Ferhunde Hanımlar dizisinin oyuncuları bir araya geldi duygu dolu anlar yaşandı...

2012.05.22 13:29 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
'Ferhunde hanımlar' gözyaşlarına boğuldu

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Melek Baykal 'ın sunumuyla ekrana gelen programın bugünkü konuğu Ferhunde Hanımlar dizisinin usta oyuncu Beyhan Saran oldu. Beyhan Saran 'a program boyunca büyük sürprizler yapan Melek Baykal, stüdyoya Ferhunde Hanım dizisinin usta oyuncularını konuk aldı. Dizinin oyuncularından ve kamera arkasından olan birçok ismin bir araya gediği bu anlarda ise duygu dolu anlar yaşandı.

Efsaneleşen dizinin sevenleri programa telefon bağlantısıyla katılarak oyuncuları yeniden bir arada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Duygu dolu gözlerle hayranlarını dinleyen oyuncular ise ilerleyen dakikalarda gözyaşlarına hakim olamadı. Ferhunde Hanımlar dizisinde de rol alan ve 2006 yılında hayatını kaybeden Baykal Saran 'ın dizideki görüntüleri sırasında duygusal anlara yaşayan usta oyuncular gözyaşlarına boğuldu.

Hem eşi hem de rol arkadaşı olan Baykal Saran'ın bu görüntüleri ardında konuşan Beyhan Saran ise, 'Taban tabana çok zıt karakterliydik. Ben tez canlı ve çok hareketliydim, O ise gayet yavaştı. Tiyatroya gitmeden önce 'hadi Baykal, ceketini giy Baykal, hadi Baykal' demekten bir hal olurdum. Ama onu ömrü hayatımda çok sevdim.' dedi. 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2012.05.22 13:29 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A