Fenerbahçe maçı taç giyme maçımız olacak

Fenerbahçe maçı taç giyme maçımız olacak

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı için, taç giyme maçı olacağını söyledi.

2012.12.18 17:47 - Son Güncellenme: 2012.12.18 17:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe maçı taç giyme maçımız olacak

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Sivaspor galibiyeti ile iyice moral bulan Kardemir D.Ç Karabükspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına tam kadro olarak Hasan Doğan tesislerinde başladı. İdman öncesi, kırmızı-mavili takım için koç kesildi. Kırmızı-mavili ekipte düz koşu ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan idman, istasyon ve şut çalışması ile sona erdi.
İdman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, özellikle Gaziantepspor galibiyetinden sonra Sivasspor galibiyetinin kendilerine nereye getireceğini takım olarak çok iyi bilincinde olduklarını söyleyerek, "Bu bilince göre oynayınca farklı Karabükspor ortaya çıktı. İnanılmaz keyif aldım. Hem üretken, hem de her maçın her dakikasında golü kovalayan ve skoru değiştirmeye çalışan bir grup vardı. Özellikle maçın ikinci devresinde kaçırdığımız çok net pozisyon var ama ben gol pozisyonuna girmek ve onu üretmek, istemek daha önemliydi. Sonuçta zorda olsa çok önemli bir puana imza attık" dedi.

"TAÇ GİYME MAÇIMIZ"
Bu hafta sonu önlerinde zorlu bir Fenerbahçe maçı olduğunu da ifade eden Bakkal şunları söyledi:
"Fenerbahçe takımı hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın ekonomik ve bütçe açısından, oyuncu açısından çok önemli takımlarından bir tanesi. Zor bir maça gidiyoruz ve işin açığı bende çok merak ediyorum. Türkiye'de bu maçı bekliyor. Bizim son haftalarda oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla ilgili olarak da çok zor bir maç. İstanbul'da Fenerbahçe ile oynuyorsunuz, kaliteli bir kadrosu var. O kadar kolay bir maç değil, bazı şeyleri kabul etmek lazım. Her zaman kendi oyunumuzu oynayacağız. İyi bir sonuçla ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Derbinin olduğu bir haftada bizim maçın daha çok konuşulduğunu gördüm. İstanbul'da kendi adlarından söz ettirecek kadar iyi ve bu yeteneğe sahipler. Fenerbahçe'de dinlenecek adamlar oynayacak o daha tehlikeli. Zoru başarmakta benim elimde bulunan kaliteli ve yetenekli oyuncuların işidir. Aslında bu maç taç giyme maçımız."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.18 17:47 - Son Güncellenme: 2012.12.18 17:47 - HABER MERKEZİ
A