Facebook'ta beğenilmek için 5 öneri

Facebook'ta beğenilmek için 5 öneri

Facebook'ta paylaştığınız fotoğraflarda daha fazla beğeni toplamak istiyorsanız; önerilerimizi uygulayın.

2013.06.29 20:18 - Son Güncellenme: 2013.06.29 20:18 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Facebook'ta beğenilmek için 5 öneri

Fotoğraflarda, her zamankinden daha güzel ve genç görünmenin doğru makyaj tekniklerinden geçiyor. Evet, bazen bir allık sürmek bile nasıl göründüğünüzü olumlu yönde etkileniyor. Hemen şimdi, fotoğraflarda makyajla güzelleşmenin inceliklerini öğrenin ve Facebook'ta hem takipçinizi hem beğeninizi artırın.

Dudaklarınızı vurgulayın
Dudaklar, yüzün ifadeyi en iyi yansıtan bölgesi. Ruj renginiz, cilt tonlarınızı bütünleyici nitelikte olmalıdır. Parlak renkli cilde sahipseniz, pembe veya bej tonları size uygun. Cildiniz soluksa seçiminizi parlak kırmızılar ve bordolardan yana yapmalısınız.

Yüzünüzü renklendirin
Ruj tonunuza göre allık renginizi seçin. Yumuşak ve kalın bir allık fırçası kullanarak, allığı elmacık kemiklerinizden başlayarak sürün. Dışa doğru hareketlerle kulağa kadar yayın. Burun kenarlarına sürmeyin çünkü yüzünüzü daraltır ve içe çeker.

Bakışlarınızla büyüleyin
Gözleriniz, insanların sizinle konuşurken baktığı ilk yerdir. Pastel ve canlı tonları karıştırıp gözlerinize renk ve çekicilik katın. Bir far kalemi yardımıyla, göz çevrenize daha uçuk bir renk sürün. Göz kapağınızda koyu tonlar tercih edin.

Kirpiklerinizle fark yaratın
Siyah rimel, kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini sağlar ancak lacivert, koyu yeşil, mürdüm gibi farklı renklerde rimellerse ilgiyi üzerinize toplamanızı sağlar. Rimel çubuğunun ucunu kullanarak önce alt kipriklerinizi boyayın. Böylece, yukarı bakarken göz kapağınızın beneklenmesini engellemiş olursunuz.

Cildinizi pürüzsüzleştirin
Fondöten, mutlaka nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Yüzünüzün doğrudan ışık almasına dikkat edin. Gölge oluşmaz ve makyajınız yüzünüze eşit dağılır. Küçük miktarlarda ve parmak uçlarınızı ya da fondöten sürgerini kullanarak sürün. Göz kapaklarını ve dudakları fondötenle kaplamak, cildinizde farklı renklerin oluşmasını engeller.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 20:18 - Son Güncellenme: 2013.06.29 20:18 - HABER MERKEZİ
A