F.Bahçe uğraştı, Chelsea alıyor

F.Bahçe uğraştı, Chelsea alıyor

Fenerbahçe'nin uzun süre transfer listesinde yer alan ve yoğun mesai harcanan Olimpik Lyon'un Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ara transfer döneminde Chelsea veya Liverpool'a transfer olabilir.

2012.12.18 15:33 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
F.Bahçe uğraştı, Chelsea alıyor

Olimpik Lyon'un Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis'in adı 2 İngiliz deviyle birlikte anılıyor. Gomis'in devre arasında tranferine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Bir dönem Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ve Türk medyasında yer alan haberlere göre sarı lacivertli kulübün transfer etmek için yoğun mesai harcadığı Fransız golcü, Chelsea ve Liverpool'un transfer listesinin en üstünde yer alıyor.

Transferiyle ilgili SkySports'a konuşan Gomis; "Mutluyum. Benimle böylesine büyük kulüplerin ilgilenmesi gurur verici. Eğer, kulüpler ve menajerler anlaşırsa, benim için 'evet' demek kolay olanı. Transfer olmayı isterim. Bu ilgi beni heyecanlandırıyor." dedi.

"Liverpool ve Chelsea, dev kulüpler ve büyük bir üne sahipler. Ancak, aklımı gitmek fikriyle doldurup, futboldan uzaklaşmıyorum. Futbolda herşey çabucak oluverir." diyen Bafetimbi Gomis, bu transfere yeşil ışık yaktı.

Olimpik Lyon'un Avrupa'da yaşanan ekonomik krizden etkilenmesi ve Finansal Fair Play kurallarına uymak için yüksek maaş alan oyunculardan vazgeçmeye hazır olması bu transferin önünde engel bırakmıyor. Geçtiğimiz haftalarda da Olimpik Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, tüm büyük yıldızlarının belli ücretlere satılabileceğini belirtmişti.

Altyapısında yetiştiği St.Etienne'de profesyonel futbola başlayan Bafetimbi Freidus Gomis, 2009 yılında Lyon'a transfer oldu ve 122 maça çıkıp 44 gol attı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.18 15:33 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:34 - HABER MERKEZİ
A