Evlat nöbetine destek geldi

Evlat nöbetine destek geldi

Nevşehir'den gelen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyesi heyet evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret ederek, ailelerin bir an önce evlatlarına kavuşması için dua etti.

2021.06.07 15:23 - Son Güncellenme: 2021.06.07 15:24 - Güncel
A
Evlat nöbetine destek geldi

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti 644'üncü gününde sürerken şehre gelen Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyesi heyet aileleri ziyaret etti. Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyesi grup evlat nöbetindeki ailelerle tek tek sohbet ederek acılarını paylaştı.



"DEVLETİMİZ BU PKK'YI KÖKÜNDEN KAZIP EVLATLARINIZI SİZE TESLİM EDECEKTİR"

Ailelere destek vermek için Diyarbakır'a geldiklerini açıklayan Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, "Nevşehir valimiz, Nevşehir belediye başkanımızın ve Nevşehir il özel idare genel sekreterimizin sizlere selamını getirdik. Kapadokya'dan ve Nevşehir'den tüm hemşerilerimizin size destek olmak üzere onlarında sizlere selamını getirdik. İnşallah bu PKK'yı kökünden kazıp sizin evlatlarınızda ellerinize devletimiz teslim edecek. Bizlerde hepimiz devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sizin evlatlarınıza kavuşmanız için gönülden destekçi olacağız" diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Kuran-ı Kerim okuyan Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyeleri ardından dua ederek bölgeden ayrıldı.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.07 15:23 - Son Güncellenme: 2021.06.07 15:24 - Sevcan Sarıkaya
A