EL SANATLARI FUARI AÇILDI

EL SANATLARI FUARI AÇILDI

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde El Sanatları Fuarı açıldı.

2011.05.04 11:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
EL SANATLARI FUARI AÇILDI

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi El Sanatları Fuarı kapılarını açtı. Belediye Düğün Salonu'nda 6 Mayısa kadar gezilebilecek fuarın açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kazılcıklı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, milletvekili adayları M.Kemal Şerbetçioğlu ve Önder Matlı ile çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Kurtulan, açılışta yaptığı konuşmada, Mustafakemalpaşa'ya 2 yıldan bu yana hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bu güzel ilçeye hizmet etmekten şeref duyuyorum. Uğur Böceği Kültür Merkezi'nde kara kalemden İngilizce kursuna, iğne oyasından kurdela nakışına ve gitar kursuna kadar birçok kurs düzenledik. Bu kursları düzenlerken birçok kurumu örnek aldık. Bursa'da BUSMEK, İstanbul'da İSMEK gibi kurumları inceledik. Bizde o örnekler ışığında çalışmalara başladık. Yunusemre Mahallemizde 80 metrekare küçücük bir alanda çalışmaları başlattık ve geçen zamanda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük. En kısa zamanda tüm semtlerimizde Uğur Böceği Kültür Merkezimizin şubelerini açacağız. Yerlerinin tespit ettik ve çalışmalarımızı başlattık. İnsanlarımızın hayatlarını anlamlandıracak faaliyetler yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri Kurtulan'a çiçek ve kara kalem portresini hediye etti. El Sanatları Fuarı'nda Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi'nde bugüne kadar yapılan deri mefruşat, iğne oyası, kurdele nakışı ve kara kalem resimler sergileniyor. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.05.04 11:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A