E-dershane öğrencilerin ayağına gitti

E-dershane öğrencilerin ayağına gitti

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, henüz Bursa'da bulunmayan e-dershane online eğitim sistemini ilkokul öğrencilerinin ayağına götürdü.

2013.10.08 15:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 15:32 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
E-dershane öğrencilerin ayağına gitti


Gemlik Belediyesi'nin sosyal ve kültürel yatırım programları hız kesmiyor. İnteraktif eğitim paketlerinin dağıtımına başlayan Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, kişisel ve sınıflardaki eğitim ve öğretim başarı düzeyini yükseltecek setlerini Çınar ve 11 Eylül İlkokullarında dağıttı. İlçedeki tüm ilkokullarda toplam 7 bin 200 öğrenciye interaktif eğitim paketlerini sunacaklarını vurgulayan Refik Yılmaz, "Çocuklar bizim geleceğimizin mimarlarıdır. Onların en iyi eğitim ve öğretimi almaları belediyeciliğin sosyal ve kültürel projelerinin başlıca hedefleridir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımıza yani geleceğimize yatırım yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duran ile birlikte İnteraktif Eğitim Paketlerini dağıtan Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, öğrencilerle sohbet edip, setlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Refik Yılmaz, eğitim setlerinin içinde her sınıf için görsel ders anlatımları, her ders ve bölümleriyle ilgili etkinlikler, çözümlü sorular, açıklamalı testler, sözlük, kavram haritası ve kavramlar sözlüğü, yazım kılavuzu, geçmiş yıllara ait sorular ve Atlas etkinliklerinin yer aldığını anlattı. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, interaktif eğitim setlerinin aileler, öğrenciler ve öğretmenler için çok önemli bir kültürel hizmet olduğunu vurguladı.
İlkokul 1-2-3 ve 4. sınıf öğrencilerini kapsayan setlerin dağıtımı hafta boyunca devam edecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.10.08 15:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 15:32 - HABER MERKEZİ
A