Duyan herkes oraya akın etti
AMASYA Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 'Fidan dik orman olsun yaşanacak yurdun olsun' sloganıyla düzenlenen etkinlikte ücretsiz 2019 fidan dağıtıldı.
2018.12.31 16:25 - Son Güncellenme: 2018.12.31 16:26 - Güncel - HABER MERKEZİAmasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafında Yavuz Selim Meydanı'nda 'Fidan dik orman olsun yaşanacak yurdun olsun' sloganıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 2019 fidan, vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü olarak 2018 yılında 81 farklı türde 12 milyon fidan üretimi, 20 milyon fidan bakımı ve 16 ton tohum üretimi gerçekleştirdiklerini anlatan Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane, "Kamu bina ve bahçelerini, okul, hastane, mezarlıklar ve yol kenarlarına dikilenler ile halkımıza ücretsiz olarak dağıtımı yapılan fidanlarla ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor, bölgemizi ve ülkemizi yeşillendiriyoruz.
Amasyada Yavuz Selim Meydanı'nda gelenekselleşen ve yılın son gününde gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğinde defne, mazı, kara servi, servi ağacı ile diğer çeşitli türlerde 2019 adet fidanın dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. 2019 adet fidan dağıtımını gerçekleştirerek yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek giriyoruz" diye konuştu.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:31
-
00:26
-
04:39
-
02:03
-
04:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'ya lapa lapa kar yağacak! Tarih...
- Bursa'da korkunç cinayet! Kayıp olarak...
- Kayak merkezinde otel yangını: 10 ölü, 32...
- Bursa'da kaybolan kadın her yerde aranıyor!
- EYT'yi kaçıranlara müjde: Kademeli...
- Sivas'ta kayak tesisindeki otelde patlama!
- 80 bin TL maaşı var! Acil aranıyor ama...
- Bankaların kredi faizlerini düşüreceği...
- Kayak merkezindeki otel faciasına inceleme...
- Bursa'da Mehmet'in katili arkadaşı çıktı!...
- Bolu'da otelde yangın faciası: 66 can kaybı!
- Bursa'da tarihi eser kaçakçısı yakalandı!
- Kartalkaya Kayak Merkezindeki otelin...
- Feci trafik kazasında: 1 ölü
- Kartalkaya'da otelin kayak eğitmeni dehşet...