Dürüst, Drogba hakkındaki iddialara açıklık getirdi

Dürüst, Drogba hakkındaki iddialara açıklık getirdi

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Schalke 04 Kulübü'nün Didier Drogba ile ilgili ortaya attığı lisansın geçersiz olduğu iddialarını değerlendirdi.

2013.02.21 17:43 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:43 - Spor
A
Dürüst, Drogba hakkındaki iddialara açıklık getirdi

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Schalke 04 Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yaptığı, ""Drogba'nın Şampiyonlar Ligi için geçerli bir lisansa sahip olmadığı iddiaları mevcut. Schalke 04 kulübü olarak yasal konumumuzu korumakla beraber bu iddiayı kontrol ediyoruz" açıklamasının ardından konuştu.

İŞTE SCHALKE'NİN O DROGBA İDDİASI

NTV Spor'dan Irmak Kazuk'a açıklamalarda bulunan Dürüst, "FIFA, geçici lisansı Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdi. TFF, UEFA'ya geçici lisansın kullanımında onay talep etti. UEFA da, hem Galatasaray'a, hem de TFF'ye 'Geçici lisansın kullanımında tarafımızca engel yoktur' ifadesiyle onay yazısını yolladı. Yani bu konuda problem yok" dedi.

Lisans ne zaman kalıcı olacak?

Sarı-Kırmızılı kulübün ikinci başkanı geçici lisansın ne zaman kalıcı olacağını da şu sözlerle ifade etti;

"Shanghai Shenhua ve Drogba arasında bir dava söz konusu. O dava sonuçlanana kadar geçici lisans kullanılacak. Dava sonuçlanınca lisans kalıcı olacak. Dava da iki taraftan birinin tazminat ödemesiyle son bulacak. Yani işin o tarafında da bir engel yok."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 17:43 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:43 - Yağmur
A