Dünyanın en yalnız taraftarı

Dünyanın en yalnız taraftarı

Pazartesi akşamı Sampdoria deplasmanına giden Udinese'yi tek kişilik bir ordu destekledi. Siyah-beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

2012.12.13 16:27 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:27 - Spor
A
Dünyanın en yalnız taraftarı

 Yaklaşık 600 kilometrelik yolculuğu göze almayan Udineseli taraftarlar bu haftalığına kendilerine izin verdi. Udine ekibi maçta kendini çok yalnız hissedecekti... Arrigo Brovedani olmasaydı. İş için Genoa'da bulunan Brovedani bu fırsatı değerlendirip, birkaç Udineseli dostu da görmenin umuduyla tribündeki yerini almak için stada girdiğinde gördüğü boş koltuklar kendisini hayal kırıklığına uğrattı.

37 yaşındaki futbolsever , "Genellikle eğer iş için bir şehirdeysem ve Udinese o şehirde oynuyorsa, müşterilein benim fanatikliğimi bildikleri için bana bilet ayarlar. Bu sefer öyle olmadı ve ben de kendim bilet aldım. Stada girdiğimde bir de baktım ki tek Udinese taraftarı benim. Bir görevli gelip ana tribünde izlemek isteyip istemediğimi sordu. Ben deplasman tribününde kalmayı tercih ettim" dedi.

Her zaman arabasında taşıdığı Udinese bayrağı ile takımı gol attıkça sevinç gösterilerinde bulunan Brovedani, rakip taraftarların gollerde kendisini alkışladığını söyledi. Udinese'nin 2-0 kazandığı maçın ardından görevlilerin kendisine kahve ikram ettiğini, takım yetkililerin ise forma hediye ettiğini söyleyen fanatik taraftar, "Bana gerçekten çok iyi davrandılar. Maç bittikten sonra Sampdoria taraftarları gelip beni tutkum nedeniyle tebrik ettiler" ifadelerini kullandı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 16:27 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:27 - Yağmur
A