Cumhurbaşkanı Erdoğan: KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da bir otelin açılışında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'nın seyahat yasağını kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Kabine toplantısının ardından turizmde KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim" dedi.

2021.06.19 14:35 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:10 - Siyaset
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KDV desteği konusunda müjdeyi vereceğim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemer'de otel açılışında konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Otelin ülkemize, turizm sektörüne hayırlı olmasını diliyorum. Bu otelin nisan ayındaki fiili açılışının hemen ardından salgın şartlarına rağmen yüksek doluluğa ulaşması isabetli yatırım olduğunun işaretidir. 488 odalı bu otelimizi, ülkemizin turizm sektörü atılımının sembolü olarak görüyorum. 

TURİZM MESAJI

Türkiye turizmde hala büyük yatırım ve kazanç potansiyeli barındıdan bir ülkedir.

Kendisi de sektör içinde olan Kültür ve Turizm Bakanımız, yurt içi ve dışında her türlü adımı attı. Onun için de gidilmedik ülke bırakmadı. Almanya, İngiltere, Rusya, bütün bunlarla görüşme yapılırken biz de telefon diplomasimizi yoğun bir şekilde devam ettirdik. Bu ülkelerden müjdeler gelmeye başladı. 

Aşılamada son dönem atılımı ile birlikte hep birlikte yeni bir döneme giriyoruz. Ülkemiz seyahat kısıtlamaları listelerinden çıkmaya başladı. Rusya'nın kararını da memnuniyetle karşılıyoruz. NATO Zirvesi'nde sayın Macron ile görüşmenin meyvesini aldık, Fransa da olumlu adımını attı, atıyor. Önümüzdeki haftalarda sürecin daha da hızlanacağı anlaşılıyor. 

KDV DESTEĞİ

Turizm sektörünü desteklemeyi kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. Kabine toplantısının ardından KDV desteği konusunda müjdeyi verebiliriz. Turizm sektörümüzün tüm mensuplarına ülkemize katkıları için şükranlarımı sunuyorum. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.06.19 14:35 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:10 - Gülcan Tekin
A