Cimbom Batalla'ya göz koydu

Cimbom Batalla'ya göz koydu

Forvet arkasına 'futbol zekasına sahip' bir oyuncu arayan Galatasaray'da, Arjantinli yıldızın adı da listeye dahil oldu.

2012.05.22 09:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Cimbom Batalla'ya göz koydu

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edilecek olması nedeniyle alternatifli ve kaliteli bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray, Bursaspor'un sezonun 2'nci yarısında başlayıp, Süper Final'de devam eden çıkışında büyük katkısı olan Pablo Batalla'yı da listeye dahil etti...Forvet arkasını 'futbol zekasına sahip' bir oyuncu ile takviye etmek için kolları sıvayan sarı-kırmızılılarda 'alternatif isim' olarak anılan Arjantinli yıldızın Aslan olabileceği belirtildi.

Real Madrid ile yollarını ayırabileceği konuşulan Kaka ve Nuri Şahin ile yakından ilgilenen Cimbom'un, 'A sınıfı' bir futbolcu alınamaması durumunda şimdilik listenin alt sıralarında yer alan Batalla'ya olan ilgisinin artabileceği vurgulandı.

G.SARAY'DA BURSA'DAKİ PERFORMANSININ ÜZERİNE ÇIKAR...
Timsah'ın beyni konumundaki tangocunun teknik direktör Fatih Terim'in de ilgisini çektiği ortaya çıktı... Akıl dolu ara pasları ve oyunu yönlendirmesinin yanı sıra golcü kimliği ile de dikkat çeken Batalla'yı sık sık övdüğü öğrenilen Terim'in, "Şampiyonlar Ligi'nde ciddi rakiplere karşı mücadele edeceğiz. O nedenle her mevki için mümkün olan en iyisini almalıyız. Batalla da iyi bir alternatif gibi görünüyor. G.Saray'ın oyun yapısında Bursa'daki performansının üzerine çıkacağını düşünüyorum" sözlerinin tangocunun şansını yükselttiği dile getirildi.

SÜPER FİNAL'DE 4 KEZ AĞLARI SARSTI
Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 6 maçta da görev alan ve 362 dakika sahada kalan Batalla, 4 gol kaydetti. Tangocu, sezon boyunca ise 48 mücadelede forma giyerken, Bursaspor'a 15 gol kazandırdı.

ENSON HABER

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.05.22 09:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A