Cem Yılmaz kiminle pişti oldu!

Cem Yılmaz kiminle pişti oldu!

Zafer Algöz'ün yönettiği 'Babaannem 100 Yaşında'nın galasına eşiyle katılan Cem Yılmaz eski aşkını görünce...

2012.12.13 11:53 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Cem Yılmaz kiminle pişti oldu!

Ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün yönetmenliğini yaptığı "Babaannem 100 Yaşında" adlı tiyatro oyununun galası önceki akşam Ortaköy Afife Jale Tiyatro Salonu'nda gerçekleşti. Oyun galasına sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simaları katıldı. Geceye damgasını vuran isimse eşi Ahu Yağtu'yla gelen Cem Yılmaz oldu. Yılmaz'ın konuklar arasında bulunan eski sevgilisi Lal Dedeoğlu ve sevgilisi Deniz Duru ile sarmaş dolaş olup tokalaşması ise dikkatlerden kaçmadı.

"OĞLUMUN KOMEDYEN OLMASINI..."

Oyunu eşi Ahu Yağtu'yla birlikte izleyen ve oldukça neşeli olduğu görünen Cem Yılmaz, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara içtenlikle cevap verdi. Ünlü komedyen "Babalık gerçekten çok güzel bir duygu, her şey çok güzel gidiyor. Yaş kemale erdi zaten olgunlaştık her insan gibi. Oğlumun komedyen olmasını isterim ama her armut dibine düşmez. Ben tiyatro sanatçısı değilim. Ama gıptayla izliyorum tiyatroyu. Çünkü öyle bir hünerim yok. Tiyatro gerçekten çok başka bir şey. Ben tiyatro sanatçısı olsam daha birinci provada güldürmeye başlarım. Gösterilerim devam ediyordu diye film çekemedik ama hayırlısı olursa yaza çekmeye başlayacağız. " şeklinde konuştu.

GÖKBAKAR'A CEVAP VERDİ

"Şu anda kendimi tatilime verdim" diyen Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın kendisine göndermede bulunarak söylediği "Allah herkesin yolunu açık etsin gişede karşılaşırız" şekindeki sözlerineyse, "Seyirci için fazla seçenek olması güzel bir şey. Rakip gösterme meselesi sizin eğlenceniz. Herkes seyircinin eğlenmesi için bir şeyler yapıyor bu da güzel tabi. Tabii ki biz de vizyona girecek arkadaşlara başarılar diliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK:SÖZCÜ

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:53 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:53 - HABER MERKEZİ
A