Casillas suskunluğunu bozdu!

Casillas suskunluğunu bozdu!

Real Madrid'in İspanyol file bekçisi Iker Casillas, kendisinin ve Jose Mourinho'nun takımdaki geleceği ile ilgili net ifadeler kullandı.

2013.05.02 18:16 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Casillas suskunluğunu bozdu!

Real Madrid'de forma giymeye başladığından bu ya ilk kez Portekizli teknik adam Mourinho tarafından kesik yiyen Iker Casillas, takımından ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İspanya'da basın mensuplarıyla biraraya geldiği bir ortamda kendisi, geleceği ve hocası Jose Mourinho hakkında merak edilenleri yanıtlayan Casillas, transfer iddialarının aksine daha uzun yıllar Real Madrid'e hizmet etmek istediğini söyledi.

Kendisinin 9 yaşından bu yana Real Madrid için oynadığını hatırlatan Casillas, "Real benim hayatımı adadığım kulüp ve ne olursa olsun devam eden sözleşmem de var. Burada kalıp kulübüme hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Real Madrid neredeyse ben de oradayım" diyerek aralarında soğukluk yaşandığı sır olmaktan çıkan Mourinho'ya da göndermede bulundu.

"MOURINHO'NUN GELECEĞİ..."

Bu sezon ligden erken kopan ve Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finalde havlu atan Jose Mourinho'nun geleceği hakkında da yorumda bulunan İspanyol eldiven, "Onun geleceği ne olacak tabii ki ben bilemem. Bunu ona sormanız gerekir. Beni formasını giydiğim kulüp ve formam ilgilendiriyor." demekle yetindi.

Casillas son olarak sezonu kupayla kapatmak istediklerini söyleyerek, "Sezonun geri kalanında hedefsiz gibi görünebiliriz ancak Kral Kupası'nda hala mutlu sona ulaşabiliriz. Kupa almaya alışkın bir takım olarak elimizde kalan bu son şansı iyi değerlendirip sezonu 1 kupayla tamamlamak bizim açımızdan fena olmaz." açıklamalarını noktaladı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 18:16 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:16 - HABER MERKEZİ
A