Cansu Dere'nin milyonluk yatırımı!

Cansu Dere'nin milyonluk yatırımı!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, Marmaris'ten toplam değeri 1 milyon 200 bin TL olan iki arsa satın aldı.

2021.06.12 15:20 - Son Güncellenme: 2021.06.12 15:21 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Cansu Dere'nin milyonluk yatırımı!

Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Cansu Dere, tatil için müdavimi olduğu Marmaris'i tercih etti. Son yıllarda sürekli arkadaşlarıyla Selimiye, Söğüt ve Bozburun'a giden güzel oyuncu, çok sevdiği bölgeye yatırım da yapmak istedi.

Bir süredir bölgede arazi bakan Cansu Dere, iki ayrı arazi satın aldı. Dere, biri Söğüt diğeri ise Bozburun'daki arazi için toplamda 1 milyon 200 bin TL ödedi.

"KENDİME YATIRIM YAPMAYI TERCİH ETTİM"

"Ben kendime yatırım yapmayı tercih ettim. Ev almayı anlıyorum, ama bir sürü ev alabilmek için insanın bu deneyimden vazgeçmesini pek anlayamıyorum" diyen Cansu Dere, bu düşüncesinin ailesinden yadirgar kaldığını dile getirdi.

"Biz bir yerli değiliz. Dedelerimin bir konağı ya da köyü yok. Herkes başka ülkede, başka şehirde doğmuş" diyen güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anne tarafımda annesiyle aynı şehirde doğan bile yok. Annem İzmir doğumlu, anneannem İstanbul, onun annesi Selanik, onun annesi başka yerden gelmiş. Babam zaten Bulgaristan doğumlu."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.12 15:20 - Son Güncellenme: 2021.06.12 15:21 - HABER MERKEZİ
A