Bursaspor Gaziantep'e gitti

Bursaspor Gaziantep'e gitti

GAZİANTEPSPOR ile 23'üncü haftanın açılış karşılaşmasını yarın oynayacak olan Bursaspor, Bursa'daki çalışmalarını bugün sabah yaptığı taktik içerikli çalışmayla tamamladı ve Yenişehir'den özel bir uçakla Gaziantep'e gitti.

2013.02.21 14:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:32 - Spor
A
Bursaspor Gaziantep'e gitti

EDU: ÇOK ÖNEMLİ MAÇ

Bursaspor'un ABD'li oyuncusu Edu ise, "Bizim için çok önemli bir maç. Çünkü iki maçta aldığımız puanları değerli kılabilmemiz buradan da iyi sonuçla dönmemiz gerekiyor" dedi.

VEDERSON:KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Uzun bir aradan sonra Sanica Boru Elazığspor maçında forma şansı bulan Gökçek Vederson ise, "Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. İki takımında galibiyete ihtiyacı var. İkinci yarıda aldığımız puanlarla Avrupa'ya gidebilme şansı yakaladık. Bu avantajı sürdürmek istiyoruz. Gaziantep'te kötü durumda. Onlarda kazanmak isteyecektir. Çok zor bir maç bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

KAPTAN ERDOĞAN: RAKİP SEÇMİYORUZ

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan ise yarınki maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"İki haftadır güzel sonuçlar alıyoruz. Önemli bir maça çıkacağız. Gaziantep'in içinde bulunduğu durum nedeniyle galibiyete ihtilaçları var. Final gibi bir maç oynayacağız. Serimizi sürdürmek istiyoruz. Şu unutulmamalı ligde her takım birbirini yenecek güce sahip. Akhisar Belediye'yi Galatasaray maçındaki mücadelesini unutmamak lazım. Rakip seçmeden, işimizi sahada yaptıktan sonra istediğimiz sonuca ulaşıp, iyi yerlere geliriz. Gaziantep'ten kazasız dönüp, önemüzdeki hafta maçına bakmak arzusundayız."
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 14:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:32 - Zeynep Çelik
A