Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan istifa iddiasına açıklama!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan istifa iddiasına açıklama!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hakkında çıkan istifa iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Aydın, "Cumhur ittifakımızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu iftira ve ithamlarla ilgili olarak hukuki mücadelemizi başlatacağımızı da buradan ifade ediyorum" dedi.

2021.01.25 08:50 - Son Güncellenme: 2021.01.25 08:59 - Bursa Bölge
A
Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan istifa iddiasına açıklama!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hakkında çıkan istifa haberine ilişkin açıklam yaptı.

Aydın "Basın Açıklaması" başlığıyla şunları kaydetti:

"Bursa merkezli olarak yayın yapan bir gazetenin köşe yazarı tarafından kaleme alınan hayal mahsulü köşe yazısında bizlerin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ile ters düştüğünü ve Genel Merkezimiz tarafından istifamızın istendiği gibi aslı astarı olmayan iftiralara yer verilmiştir. Bu şahsımın ötesinde partime, Cumhur ittifakının birlikteliğine, siyasi kariyerime ve Orhangazi halkına yapılmış dolaylı bir darbe girişimidir. Ayrıca burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'da zan altında bırakılmıştır. Gerek Bursa'mızda gerekse Orhangazi'mizde zaferle ayrılan Cumhur ittifakımızın başarısı aradan geçen iki yıla rağmen belliki hala bazı kesimlerce hazmedilememiştir. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Cumhur ittifakımızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu iftira ve ithamlarla ilgili olarak hukuki mücadelemizi başlatacağımızı da burdan ifade ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Aydın'ın bu açıklamasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bekir Kardeşim hep birlikte Orhangazi'miz için, Bursa'mız için canla başla çalışmaya devam" yanıtını verdi

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.25 08:50 - Son Güncellenme: 2021.01.25 08:59 - Yaman Kaya
A