Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'dan miniklere öğütler

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'dan miniklere öğütler

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, öğrencilere maske mesafe ve hijyen konularında tavsiyelerde bulunarak, derslerinde başarılar diledi.

2020.10.14 15:09 - Son Güncellenme: 2020.10.14 15:35 - Bursa Bölge
A
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'dan miniklere öğütler

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mustafa Necati İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Ümit Özgüler'den pandemi tedbirleri kapsamında başlayan yeni eğitim ve öğretim dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, daha sonra sınıfları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Uzun bir aranın ardından okullarına kavuşan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yılmaz, "İçinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde okul sürecini biraz daha dikkatli bir şekilde yaşayacağız. Ellerimizi sık sık yıkamaya, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya özen göstereceğiz. Ben de bugün sizleri ziyarete geldim. Çünkü öğretmenleriniz gibi bizler de sizi çok özledik. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

'EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Türkiye'nin en büyük ihtiyacının nitelikli eğitim almış nesiller yetiştirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Toplumumuzun kalkınmasında nitelikli eğitim almış nesiller yetiştirmenin en önemli aşama olduğunu biliyoruz. Bu minvalde yerel yönetim olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim almasını, eğitim yaşantısının yanında sosyal-kültürel etkinliklere katılmasını ve en az bir spor dalıyla ilgilenmesini önemsiyor ve onları destekliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmesi için okullarımızda fiziki iyileştirmeler yapıyoruz. Öğrencilerimiz için şehrimizde birçok etkinlik düzenliyoruz. Spor okullarımızda yavrularımızın sağlıklı yetişmesi için yaz-kış demeden hizmet veriyoruz. Yavrularımızın milli ve manevi değerleri özümsemiş, tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Yılmaz, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.14 15:09 - Son Güncellenme: 2020.10.14 15:35 - Gülcan Tekin
A