Bursa Milletvekili Tatlıoğlu'ndan, Başkan Sertaslan'a destek

Bursa Milletvekili Tatlıoğlu'ndan, Başkan Sertaslan'a destek

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ziyaret etti. Tatlıoğlu, Başkan Sertaslan'a görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemde Gemlik'in kaybolan yıllarının telafi edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

2019.04.17 15:47 - Son Güncellenme: 2019.04.17 15:47 - Bursa Bölge
A
Bursa Milletvekili Tatlıoğlu'ndan, Başkan Sertaslan'a destek

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu ve Belediye Meclis Üyeleri Oğuz Hançer ve Sedat Akkuş ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Vekil Tatlıoğlu ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sertaslan, Gemlik'i barış'ın ve huzurun kenti yapma hedefiyle tüm yurttaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceklerini söyledi. Yoğun tebrik ve kutlama ziyaretlerinden son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Sertaslan, "Seçimlerden sonra belediyemize binlerce vatandaşımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İnsanımızın belediyeye olan güveni de bizleri mutlu ediyor. İlk günden bu yana barışın ve huzurun kenti Gemlik vizyonuyla yola çıktık. Yönetim anlayışımıza da bu şekilde yön vereceğiz" dedi.

Yeni dönemde Gemlik'in Marmara'nın incisi ve zeytinin başkenti olma yolunda önemli adımlar atılacağını açıklayan Başkan Sertaslan, ilçenin liman kenti olduğunu fakat turizm noktasında gerekli yatırımların uzun yıllar yapılmadığını kaydetti.

Vekil Tatlıoğlu da, Gemlik'in 112 bin yurttaşı da ayrım yapmadan kucaklayan bir yönetime kavuştuğunu dile getirerek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Gemlik'te Millet İttifakının omuz omuza çalışmaya devam edeceğinin de altını çizen Vekil Tatlıoğlu, Başkan Sertaslan'a ilçeye hizmet noktasında yapacağı çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.17 15:47 - Son Güncellenme: 2019.04.17 15:47 - Gülcan Tekin
A