Bursa Keles'e çok amaçlı salon

Bursa Keles'e çok amaçlı salon

Bursa Keles Belediyesi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda ilçenin dört bir yanında yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Keles Belediyesi tarafından yaptırılan Dedeler Mahallesi çok amaçlı salon hizmete girdi.

2018.09.18 10:54 - Son Güncellenme: 2018.09.18 10:54 - Bursa Bölge
A
Bursa Keles'e çok amaçlı salon

Dedeler mahallesine yapılan çok amaçlı salon açılışı, AK Parti Bursa Millet Vekili Osman Mesten, AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Bahadır, Adnan Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ferudun Tarım, AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Keles Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir'inde katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, "Dedeler mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mühendis ve mimar arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda burada yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir okul binası vardı, önce bu binanın yıkım ve hafriyat işlerinin tamamlayarak alanda zemin ve etüt çalışması yaptık. Ardından vatandaşın talebi doğrultusunda buraya daha modern bir çok amaçlı salon inşa ettik. Çevre düzenlemeleriyle beraber, güvenlik sitemleri de dahil olmak üzere geniş bir alanda yapılan çalışmalar gayet güzel ve şık bir durumda, binamızın içinde ise çok kullanışlı mutfak ve geniş bir direksiz salon bulunmakta. Sizlerden ricamız yapılan yapılara kendi malınız gibi bakarak gelecek nesillere de aktarmanız ve korumanızdır" dedi.

AK Parti Bursa Millet Vekili Osman Mesten de, "Dedeler mahallesine cemiyetlerde, mevlütlerde, cenazelerde, iftarlarda, hayırlarda ve etkinliklerde kullanılmak üzere böyle bir salonun kazandırılmasından dolayı son derece mutluyum. Kendimde bu köylü olduğumdan dolayı yapılan tesisin yerinde ve doğru bir karar olması kadar güzel bir şey yok. Bu konuda İlçe Belediye Başkanı Mehmet Teke'ye, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Keskin'e ve Bursa Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim" diyerek, yapıları korumalarını ve bu konuda kendisini utandırmamalarını istedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.18 10:54 - Son Güncellenme: 2018.09.18 10:54 - Gülcan Tekin
A