Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban polis teşkilatının 175. yıl dönümünü kutladı

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban polis teşkilatının 175. yıl dönümünü kutladı

Başkan Alper Taban ve Kaymakam Şükrü Görücü Polis Teşkilatının 175. yıl dönümünü nedeniyle İnegöl'ün giriş çıkışlarında yer alan kontrol noktalarındaki ekipleri ziyaret ederek Polis Haftasını kutladı.

2020.04.10 15:11 - Son Güncellenme: 2020.04.10 15:12 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban polis teşkilatının 175. yıl dönümünü kutladı

Koronavirüs nedeniyle Dünya genelinde zor günler geçirdiğimiz şu günlerde kendi canlarını ve sağlıklarını riske atarak görev başında olan sektörlerden biri olan güvenlik güçleri şehir giriş çıkışlarında ateş ölçümü, maske dağıtımı gibi çalışmaları ile mücadeleye destek veriyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Kaymakam Şükrü Görücü kutlama programları dahil tüm sosyal etkinliklerin iptal edildiği döneme denk gelen Polis Haftasını kontrol noktasındaki ekiplere tatlı ikram ederek kutladı.

Başkan Taban ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Malumunuz Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm etkinlikler iptal edildi. Bizlerde salgınla mücadelede en etkin rol oynayan emniyet güçlerimizin bu önemli gününü kutlamadan geçmek istemedik. Devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat mücadele eden Türk Polis Teşkilatımızın 175. Yılını ve tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyorum. Devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim polisimizi, askerimizi verdikleri mücadelede her daim muvaffak etsin. Askerimiz, Polisimiz, Sağlık çalışanlarımız velhasıl kamu personelimiz salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte kendilerini riske atarak bizlerin sağlığı ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Halkımızdan özellikle evlerinde kalarak dışarıda bizler için çalışan arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmalarını rica ediyorum" dedi.  

Yapılan ziyarette gönül selamı ile selamlaşılması ve sosyal mesafenin korunmasına dikkat edilmesi de gözlerden kaçmadı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.04.10 15:11 - Son Güncellenme: 2020.04.10 15:12 - Gülcan Tekin
A