Bursa Gürsu'da corona virüs seferberliği

Bursa Gürsu'da corona virüs seferberliği

Bursa'nın Gürsu ilçesi corona virüs salgınına karşı önlem amacıyla köşe bucak dezenfekte ediliyor.

2020.03.14 17:48 - Son Güncellenme: 2020.03.14 17:49 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu'da corona virüs seferberliği

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Birimi ekiplerince, corona virüse karşı önlem amacıyla, Gürsu'nun, kamu kurumları, parkları, camileri, okulları, insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarında ilaçlama çalışması yapılıyor.

İnsan sağlığının herşeyden öncelikli olduğunu vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği corona virüs salgınına karşı ilçemizde aldığımız koruyucu önlemler kapsamında, Gürsumuz'u köşe bucak dezenfekte ediyoruz. Hemşehrilerimizin yoğun olarak bulunduğu alanlarda yaptığımız ilaçlama çalışmalarıyla ilçemizi corona virüs salgınına karşı koruma altına alıyoruz. Hemşehrilerimizi de bireysel olarak almaları gereken virüsten korunma önlemleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz. İnşallah aldığımız bu önlemlerle, can kayıpları olmadan bu zorlu süreci ülke olarak hep birlikte atlatmamızı temenni ediyorum" dedi.

Alınan önlemler kapsamında, vatandaşların ve personelin belediye binasına girdiklerinde ellerini dezenfekte etmeleri için de belediye binası girişine dezenfektanlar koyuldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.03.14 17:48 - Son Güncellenme: 2020.03.14 17:49 - HABER MERKEZİ
A