Bursa Gürsu Belediyesi'nden annelere hediye

Bursa Gürsu Belediyesi'nden annelere hediye

Bursa Gürsu Belediyesi, anneler günü dolayısıyla, Belediye sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşan 1216 Gürsu'lunun, anneleri için talep ettikleri çiçekleri, annelere hediye etti.

2021.05.09 19:08 - Son Güncellenme: 2021.05.10 02:11 - Bursa Bölge
A
Bursa Gürsu Belediyesi'nden annelere hediye

Gürsu Belediyesi sosyal medya hesaplarından, "Senin adına, bu Anneler Günü'nde annene özel çiçek gönderiyoruz" başlığıyla yapılan duyuruların ardından, belediye sosyal medya hesaplarına mesaj atarak, anneleri ya da eşleri için çiçek isteyen Gürsu'lular, sokağa çıkma yasağında kendileri gidemese de annelerinin gününü kutlama olanağı buldu.

"Karşılık beklemeyen sevgileri, emekleri, şefkatleriyle annelerimizi bir ömür boyu başımızın üstünde taşısak haklarını ödeyemeyiz" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sokağa çıkma yasağı nedeniyle, annelerinin ellerini öperek ve hediyelerini sunarak anneler gününü kutlama olanağı bulunmayan hemşehrilerimizi ve annelerimizi mutlu etmek istedik. Annelerimizin bu özel günlerini, yüzlerinde hoş bir tebessüm oluşturacak çiçeklerle renklendirmek istedik. Kars'ta vatani görevini yapan Mert Çakin kardeşimizin annesi Nurgül Çakin başta olmak üzere, çocuklarının hediyesi olarak sunduğumuz çiçeklerin annelerimizin gözlerinde oluşturduğu mutluluk ışıltısı bizleri de mutlu etti.  Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, vatanına, milletine, ailesine, manevi değerlerimize bağlı aydınlık nesiller yetiştiren değerli annelerimizin ellerinden öpüyorum. Cennetin bile ayaklarının altına serildiği annelerimizin, yalnız bir gün değil her gün değerini bilmeliyiz. Annelerin evlat acısı yaşamayacağı, barış, kardeşlik ve huzur dolu yarınlar temennisiyle tüm annelerin gününü kutluyorum" dedi.

Çiçekler, Gürsu Belediyesi ekiplerince, evlere götürülerek, çocukları adına annelere teslim edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.05.09 19:08 - Son Güncellenme: 2021.05.10 02:11 - Kübra Coşar-pasif
A