Bursa'da tek seans ile sigaradan kurtulmak mümkün!

Bursa'da tek seans ile sigaradan kurtulmak mümkün!

Ülkemizde birçok vatandaş sigarayı bırakmak istiyor. Günümüzde Biorezonans seansıyla sadece sigara değil, alkol bağımlılığından da kurtulabiliyorsunuz.

2021.06.20 00:36 - Son Güncellenme: 2021.06.20 11:23 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da tek seans ile sigaradan kurtulmak mümkün!
04:15 Bursa'da tek seans ile sigaradan kurtulmak mümkün!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da tek seans ile sigaradan kurtulmak mümkün!

Sigaraya, her geçen gün zam gelmesi bütçeleri sarsıyor.

Maddiyatın yanında tütünün sağlığa zararları da saymakla bitmiyor.

Koronavirüs sürecinde pek çok sigarayı bırakma kararı aldı.

Bilinen yöntemlerle bu kötü alışkanlığı bırakmak oldukça zorken, Bursa Medica Mora Merkezi'nde yapılan 'Mora Terapi' yöntemiyle sigarayı tek seansta bırakabiliyorsunuz.

Sağlık alanında ve Mora cihazı konusunda gerekli eğitimleri aldıktan sonra kliniği açan ve herkese sigarayı bıraktırmayı hedefleyen Emrecan Kızılateş,"Mora terapi, dünyadaki en gelişmiş biorezonans teknolojisidir. İlk olarak 1970 yılında Alman Doktor Morell tarafından biorezonans tedavisi bulundu ve elektrik mühendisi damadı Rasche ile birlikte cihazı tasarladılar. Bizim Bursa'daki merkezimizde sigara, alkol ve madde bağımlılığı tedavileri var. Danışanlarımızın son içtiği sigaradaki elektromanyetik frekansları vücutlarından siliyoruz. Ayak elektrotu, el elektrotu, göbek altı ve ense elektrotumuz var. Tedaviden sonra göbek altına tedavi yüklü bir çip yapıştırıyoruz. Bu çipin amacı tedavinin vücutta devam etmesini sağlamak. Bir de genel adına homeopatik sprey dediğimiz sıvımız var. Bu sıvıyı da aynı şekilde cihaza tanıtıp size veriyoruz. Bu sıvı anlık sigara isteğinizi ortadan kaldırmak için kullanılıyor. Hiçbir yan etkisi yok. Herhangi bir ilaçla tepkimesi yok. İstanbul Üniversitesi'nde klinik olarak kanıtlandı. Danışanlarımız kısıtlamanın olduğu günlerde de bize gelebilirler. Sağlık merkezi olduğumuz için kısıtlamadan muafız. Gönderdiğimiz mesaj ile kolaylıkla gelebilirler. Baktığınızda Mora terapi dünyada 1970 yılından beri kullanılıyor. Türkiye'de ise 15 yıldır kullanılan bir tedavi yöntemi ve sadece Türkiye'de 1 milyon kişi bağımlılıklarından kurtuldu" şeklinde konuştu.

"SADECE TEK SEANS İÇİN PARA ÖDÜYORSUNUZ"

Kızılateş, "Danışanlarımız kliniğe geldiğinde ilk önce onları rahat bir koltuğa alıyoruz. El, ayak, göbek ve ense elektrotumuz var. Bunları hastaya bağlıyoruz. Bağladıktan sonra tedavimiz 75 dakika sürüyor. İlk 20 dakika ve son 5 dakika renk terapisi dediğimiz bir terapi var ve bunu uyguluyoruz. Bu terapiyle vücuttaki dengesiz frekansların düzenlenmesi, sinir, stres, baş ağrısı, uykusuzluk gibi problemlerin ortadan kalkması sağlanıyor. İlk 20 dakikadan sonra hastamızın son içtiği ilk 2 sigarayı giriş kupasına koyuyoruz. Burada yanmış ve yanmamış tütünün tüm frekanslarını buluyoruz. Tedavi sonrası Mora'nın kendi metal çipini ve homeopatik sıvıyı danışanımıza veriyoruz. Çipimizi göbek deliğimizin üç parmak aşağısına yapıştırıyoruz. Vücutta yapılan tedaviyi devam ettirmek için bu çipi yapıştırıyoruz. Spreyin amacı ise yapılan tedaviyi vücuda hatırlatıp, anlık sigara isteğini ortadan kaldırmak. Tedavimiz normalde tek seanslık bir tedavi yani normalde tek seans ile sigaradan kurtulabiliyorsunuz ama biz şu anda seanstan üç gün sonra ikinci seansı uyguluyoruz ve ikinci seanstan hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz. Hem kendi başarımızı yükseltiyoruz hem de siz bu süreci daha rahat geçiriyorsunuz. İkinci seanstan 3 ay sonra tekrar ihtiyaç duyarsanız eğer hiçbir ücret talep etmeden üçüncü seansı da veriyoruz. Yani sadece tek seans için para ödüyorsunuz. Tedaviden sonra çipimiz ve sıvımız sizlere çok yardımcı olacak. Danışanımız söylediklerimize uyduğu takdirde hiçbir sorun yaşamaz. Tedavinin fiyatı 1 ayık sigara paranıza eş değer" ifadelerine yer verdi.

Adres:                                                                              

Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı                                                                       

Öndül Elite Office İş Merkezi

B Blok No:46

Özlüce / Nilüfer

Telefon: 0530 016 64 14

https://www.instagram.com/medicamora

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.20 00:36 - Son Güncellenme: 2021.06.20 11:23 - HABER MERKEZİ
A