Bursa'da taksiyle kurbanlık takibi!

Bursa'da taksiyle kurbanlık takibi!

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde Derviş Titiz, kurban bayramında kesmek için aldığı 4 koçu, İznik Kavşağı'ndaki refüjde otlatmak istedi. Yoldan geçen araçlardan ürkerek kaçmaya başlayan hayvanların peşine taksi tutarak düşen Titiz, polis ve vatandaşların yardımıyla koçları yakaladı.

2014.09.30 11:52 - Son Güncellenme: 2014.09.30 12:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da taksiyle kurbanlık takibi!

Olay, dün Bursa- İstanbul Karayolu üzeri İznik Kavşağı'nda meydana geldi. Hayvan pazarından önceki gün aldığı 4 koçu otlatmak isteyen Derviş Titiz, hayvanlarını İznik Kavşağı'ndaki çimenliğe saldı.

Çimenlikte bir süre otlayan hayvanlar, yoldan geçen araçlardan ürkerek koşuşturmaya başladı.

Gemlik yönüne doğru koşan hayvanların önüne geçemeyen Titiz, yoldan geçen bir taksiyi durdurdu.

Taksiyle hayvanları takip eden Titiz, bu sırada durumu polise bildirdi. Yoldan geçen sürücüleri tehlikeye sokan hayvanlar refüje daldı.

Yol kenarındaki esnaf ve vatandaşlar tarafından refüje kıstırılan hayvanlar yakalandı.

Yakalanan hayvanlarının yanına taksiyle gelen Derviş Titiz, vatandaşlara teşekkür etti ve koçları bir kamyonete yükleyerek  götürüldü.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.09.30 11:52 - Son Güncellenme: 2014.09.30 12:06 - HABER MERKEZİ
A