Bursa'da Sertab Erener rüzgarı esti!

Bursa'da Sertab Erener rüzgarı esti!

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Sertab Erener, Bursalı hayranlarını şarkılarıyla hem duygulandırdı, hem coşturdu.

2021.09.18 11:17 - Son Güncellenme: 2021.09.18 11:18 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Sertab Erener rüzgarı esti!

Türk pop müziğinin usta yorumcusu Sertab Erener, Bursa'da dinleyicileri ile buluştu. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan ünlü sanatçı, geçmişten günümüze kulaklarda yer edinen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran binlerce dinleyicisi ile şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Erener, dansları ve enerjisiyle de Bursalılara coşku dolu bir gece yaşattı. 'Zor Kadın', 'Aşk', 'Kendime Yeni Bir Ben Lazım' gibi klasikleşen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, dinleyicilerinin coşkusunu görünce 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye birinciliği getirdiği 'Everyway That I Can' adlı şarkıyı iki kez söyledi.

Dinleyicileri ile kurduğu diyaloglarla da yüzlerde gülümseme oluşturan Erener, "Sizi gördük, çok iyi olduk. Zorlu 2 yıldan sonra bu yaz daha verimli geçti. Biraz nefes aldık. Bu yaz bitmek üzere, sizlerle buluşmak olağanüstü, zaten Bursa seyircisi her zaman mükemmel" dedi.

Erener ayrıca konserin ilerleyen bölümlerinde seyircinin şarkılarına eşlik ettiğini görünce, "Yazın başından beridir en şahane, en tatlı seyirci, sizleri seçtik" ifadeleri ise coşkuyu artırdı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Erener, son bölümde dinleyicilerinin bir şarkı daha isteklerini geri çevirmedi ve tekrar sahneye gelerek son şarkısını okudu. Erener, dinleyicilerine teşekkür ederek repertuvarını tamamladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.09.18 11:17 - Son Güncellenme: 2021.09.18 11:18 - HABER MERKEZİ
A