Bursa'da Gürsululara müzik morali

Bursa'da Gürsululara müzik morali

Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu günlerde, Gürsu Belediyesi sokakta gerçekleştirdiği konserlerle ilçe halkına moral veriyor.

2020.12.30 16:24 - Son Güncellenme: 2020.12.30 16:26 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Gürsululara müzik morali

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ruhumuza iyi gelecek herşeye çok ihtiyacımız olan bu günlerde, müzik ruhun gıdasıdır sözünden yola çıkarak, Gürsumuz'un sokaklarını müzikle dolduruyoruz. Her cuma, ilçemizin insan yoğunluğunun fazla olan noktalarında gerçekleştirdiğimiz konserlerle hemşehrilerimizi biraz olsun pandemi sürecinin bunalmışlığından uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Hem hemşehrilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyoruz hem de müzisyenlerimizin bu zor zamanlarında onlara destek olmuş oluyoruz" dedi.

Kültür kenti Gürsu'yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, "Her yer sahne her yerde müzik" sloganıyla düzenlenen konserler, maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor.

"Hemşehrilerimizden aldığımız tepkiler yaptığımız işin gerekliliğini bizlere hissettiriyor" diyen Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Fil, "Her cuma, ilçemizin merkezi noktalarında, pandemi süreci kurallarını unutmadan düzenlediğimiz konserlerimizi, özgürce hep bir ağızdan şarkılar söylediğimiz güzel günlerde, en kısa zamanda, yeniden, omuz omuza gerçekleştirmeyi diliyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.30 16:24 - Son Güncellenme: 2020.12.30 16:26 - Gülcan Tekin
A