Bursa Büyükşehir'de Pınar sevinci!

Bursa Büyükşehir'de Pınar sevinci!

BURSA Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takım kapatanı Pınar Cankarpusat, Yeşil Beyazlı takımla yeni sezon için 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

2013.05.02 13:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursa Büyükşehir'de Pınar sevinci!

Acıbadem Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'nde Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor'da takım kaptanı Pınar Cankarpusat, sona eren sözleşmesini 1 sene daha uzattı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan antrenör Emin İmen, Pınar'ın takıma geçen sezon çok şey kattığını, kendisinin performansından mutlu olduklarını ve yeni sözleşme imzalamasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

DAHA ÇOK SAVAŞACAĞIZ

Yeşil Beyazlı takımla 1 sezon daha ter dökecek olan Pınar Cankarpusat, Bursa'nın evi gibi olduğunu belirtirken. Geçen sezon çok iyi bir birlikteliğimiz vardı. Yeni sezonda takımın iskeletini koruyarak gireceğiz. Takımın ligdeki ilk senesinde, çok iyi bir yerde bitirdi. Yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Daha çok savaşan, dirençli ve mücadeleci bir takım olarak, koyulan hedeflere ilerlemek için çalışacağız" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 13:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:22 - HABER MERKEZİ
A