Bursa Beşyol'da kazalar arttı! Uyuşturucu bağımlıları tehlike saçıyor (ÖZEL HABER)

Bursa Beşyol'da kazalar arttı! Uyuşturucu bağımlıları tehlike saçıyor (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Beşyol Kavşağı'nda trafik kazaları gün geçtikçe artıyor. Esnaf, "Bakın burası şehrin merkezi bir de. Uyuşturucu bataklığına dönen bu yerde akşamları asla yürüyemezsiniz. Özellikle bir aile kesinlikle yürüyemez çünkü hem çevreye zarar veriyorlar hem de insanlara" diyor.

2019.10.22 09:13 - Son Güncellenme: 2019.10.22 10:58 - Bursa Bölge
A
Bursa Beşyol'da kazalar arttı! Uyuşturucu bağımlıları tehlike saçıyor (ÖZEL HABER)
03:03 Bursa Beşyol'da kazalar arttı! Uyuşturucu bağımlıları tehlike saçıyor

İLGİLİ VİDEO

Bursa Beşyol'da kazalar arttı! Uyuşturucu bağımlıları tehlike saçıyor

GÜLNAME PAÇA - EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Beşyol Kavşağı sürücüler için tehlike oluştururken, civarda bulunan esnaflara da zor anlar yaşatıyor. Sürücüler kavşağın dikkatli yapılmadığını, bu yüzden yonca kavşak uygulamasının gerektiğini söylerken, çevredeki esnaf ise hem kavşaktan hem de çalışmaları devam eden T2 istasyonundan yakındı.

Esnaflar, "Buraya fotoğraflar asılmıştı. Baktığımızda Beşyol'a yonca kavşak yapılacaktı ama yapılmadı. Baktığınızda zaten sürekli sıkışan bir yol burası. Karşıya geçmek istediğinde geçemiyorsun. Esnaf bir şey istediğinde veremiyorsunuz çünkü karşıya geçiş yok. Bu kavşak kapanmadığı sürece ve yonca kavşak yapılmadığı müddetçe bu sorun çözülmez. Esnaflar artık burada iş yapamıyor" şeklinde konuştu.

Beşyol'da kavşakla beraber birçok ihmalin olduğunu savunan bir diğer esnaf ise, "Bakın bu dikkatsizlikler ve ihmal yüzünden çok kaza oluyor. 2 gün önce yine bir kaza oldu. Yaptık diyorlar ama yarım bıraktılar. Bu tramvay çalışması başladıktan sonra burada sorun başladı. Tali yolu da kaldırdılar. İstediğinize sorun burada herkes şikâyetçi. Biz hep beraber belediyeye şikayette bulunduk ama bir geri dönüş alamadık. Bu çevrede komple sorun var. Yolun karşı tarafında boş arazi var. Bakın burası şehrin merkezi bir de. Uyuşturucu bataklığına dönen bu yerde akşamları asla yürüyemezsiniz. Özellikle bir aile kesinlikle yürüyemez çünkü hem çevreye zarar veriyorlar hem de insanlara" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.10.22 09:13 - Son Güncellenme: 2019.10.22 10:58 - Şeyma Nur Sezgin
A