Brad Pitt ihtiyaç sahiplerine yiyecek dağıttı

Brad Pitt ihtiyaç sahiplerine yiyecek dağıttı

Geçtiğimiz haftalarda dolandırıcılık davası ile karşı karşıya kalan Amerikalı oyuncu ve yapımcı Brad Pitt, önceki gün Los Angeles'ta pandemi sebebiyle ekonomik güçlüğe düşenlere kamyondan yiyecek dağıtırken objektiflere yansıdı. Pitt, yiyecek almak için toplanan kalabalığa müzik dinletisi sunmayı da ihmal etmedi.

2020.11.19 10:52 - Son Güncellenme: 2020.11.19 10:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Brad Pitt ihtiyaç sahiplerine yiyecek dağıttı

Son dönemde eski eşi Angelina Jolie ile boşanması ve bir türlü bitmeyen velayet davasıyla konuşulan Brad Pitt, bu kez bambaşka bir olayla gündeme geldi.

Önceki gün Los Angeles'ta genellikle düşük gelir grubunun yaşadığı bir bölgeye giden Pitt, pandemi sebebiyle ekonomik güçlüğe düşenlere kamyondan yiyecek dağıtırken görüntülendi.

Brad Pitt, bir ara kamyonun önüne bir hoparlör getirerek, yiyecek almak için toplanan kalabalığa müzik dinletisi sundu.

Yaklaşık dört saat süren bu yardım faaliyetinin ardından bazı hayranları, oyuncuyu, "Trump'ın dört yılda yapamadığını dört saatte yaptı" şeklinde savundu.

Bazı kişiler, Los Angeles'ta faaliyet gösteren bir yardım vakfıyla ortak hareket eden Pitt'in bütün bunları, son dönemde eşiyle boşanması sırasında sarsılan imajını düzeltmek için bir fırsat olarak değerlendirdiğini iddia etti.

Bu görüşe karşı çıkan sevenleri ise, "Pitt bunu zaman zaman sadece kendi memnuniyeti için yapıyor" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.19 10:52 - Son Güncellenme: 2020.11.19 10:53 - HABER MERKEZİ
A