Bodrum'da polisi şehit eden şüpheli suçunu itiraf etti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Bodrum'da polisi şehit eden şüpheli suçunu itiraf etti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde girdikleri silahlı çatışmada bir polis memurunu şehit eden, birini yaralayan ve gözaltına alınan 4 saldırgandan 'Çakal' lakaplı şahıs suçunu itiraf etti. Silah kaçakçılığı ile ilgili üç ilde devam eden operasyonlarda ise gözaltı sayısı 16'ya yükseldi.

2021.06.17 22:26 - Son Güncellenme: 2021.06.17 22:48 - Güncel
A
Bodrum'da polisi şehit eden şüpheli suçunu itiraf etti! Yeni görüntüler ortaya çıktı
00:45 Bodrum'da polisi şehit eden şüpheli suçunu itiraf etti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Bodrum'da polisi şehit eden şüpheli suçunu itiraf etti! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Yahşi Mahallesi Giritli Sokak yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz'ü şehit eden, 29 yaşındaki polis memuru Abdülkadir Doğan'ı yaralayan ve olayın ardından yakalanan 4 saldırgandan birinin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

'ÇAKAL' LAKAPLI KİŞİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın ardından yapılan operasyonlarda iki kişi Aydın'da yakalanarak gözaltına alınırken Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam eden 4 kişi arasında bulunan 47 yaşındaki 'Çakal' lakaplı F.Ö.'nün suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Polisteki ilk ifadesinde suçunu itiraf eden şüphelinin, silah kaçakçılığı ve tehdit başta olmak üzere çok sayıda suç kaydının bulunduğu bildirildi.

Şüpheli F.Ö.'nün olaydan saatler önce Gümüşlük Mahallesi'ndeki bir restoranda arkadaşlarıyla oturduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

GÖZALTI SAYISI 16'YA YÜKSELDİ

Bodrum ve üç ilde olayla ilgili yapılan operasyonlarda silahlı kaçakçılık organizasyonu ile irtibatlı olduğu iddia edilen ve gözaltına alınanların sayısı ise 16'a ya yükseldi.

SUÇ ÖRGÜTLERİNE SİLAH GETİRİYORLARDI

Olayla ilgili operasyonlar devam ederken gözaltı sayısının artabileceği ve silah kaçakçılığı şüphelilerinin İstanbul'dan Bodrum'a suç örgütüne silah satmak için geldikleri değerlendiriliyor.

ÇATIŞMA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yahşi Mahallesi Giritli Sokak üzerinde 2 polisin silahlı saldırıya uğradığı ve polislerden 26 yaşındaki Ercan Yangöz'ün şehit olduğu olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Arabanın arkasından motosikletle giden polisleri otomobilin önünü kestikten sonra 1 polisin şehit edildiği 1 polisin ise yaralandığı çatışma anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.17 22:26 - Son Güncellenme: 2021.06.17 22:48 - Kübra Coşar-pasif
A