BluTV'ye bir ortak daha

BluTV'ye bir ortak daha

Geçtiğimiz günlerde yüzde Discovery'nin yüzde 35 hissedarı olduğu BluTV bir yatırım daha aldı. wozero Ventures, online dizi ve video izleme platformu BluTV'ye yatırım yaptı.

2021.01.20 18:15 - Son Güncellenme: 2021.01.20 18:16 - Medya - HABER MERKEZİ
A
BluTV'ye bir ortak daha

Twozero Ventures, internet televizyonu BluTV'ye yatırım yaptı

Yatırımla beraber BluTV'nin yüzde 2.77 hissedarı oldu. Böylece twozero Ventures, Discovery ile birlikte BluTV'nin yatırımcıları arasına katıldı.

"İlk Yatırımcı Olmaktan Gurur Duyuyoruz"

Twozero Ventures Kurucu Ortağı Yiğit Arslan "Aydın Doğan Yalçındağ liderliğindeki Blutv ekibi medya sektörünün geleceğini yeniden tanımlarken, 2020 yılında başlattığımız işlemi sonuçlandırarak ilk finansal yatırımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Twozero Ventures olarak spor, medya ve eğlence sektörlerinde büyüme aşamasındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Discovery'nin BluTv'ye katılmasıyla, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm yatırımlarda doğru alanlara yöneldiğimizi bir kez daha görmüş olduk" dedi.

Discovery, geçtiğimiz günlerde BluTV'nin %35 hissedarı olmuştu.

BluTV; zaman ve mekan farketmeden farklı diziler, filmler ve canlı yayınlar izlenmesini sağlayan internet televizyonu. Dünya çapında Türkçe ve Arapça konuşan tüm izleyicilere hizmet veren BluTV, 2016'daki lansmanından bu yana, orijinal içeriklere ve teknolojiye odaklanması ve 10 bin saatten fazla yerli ve yabancı içeriğiyle ciddi bir büyüme gösterdi.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.01.20 18:15 - Son Güncellenme: 2021.01.20 18:16 - HABER MERKEZİ
A