'Bizden korkuyorlar!

'Bizden korkuyorlar!

Eskişehirspor'un Karabükspor'u 5-1 yendiği maçta 2 gol, 3 asistle oynayan Erkan Zengin, açıklamalar yaptı.

2012.12.13 15:43 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
'Bizden korkuyorlar!

Eskişehirspor'un Karabükspor'u 5-1 yendiği maçta 2 gol, 3 asistle oynayan Erkan Zengin, Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

"Ben işimi yaptım" diyen Erkan, "Büyütülecek bir durum değil, tüm takım kazanmak için elimizden geleni yaptık. Takım iyi bir hava yakaladı ve bu birlik bizi iyi yerlere getirecek. Oynadığımız futboldan zevk alıyoruz. Her maçta 500'e yakın pas yapıyoruz. Eskiden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'la aramızdaki en büyük fark pas yüzdesiydi. Artık bu fark yok. Anadolu takımları hep bu ekiplere karşı kapalı oynardı. Ancak o devir geride kaldı. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz ve iç-dış saha ayrımı yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

'EĞER PUAN KAYBEDERSEK...'

Ligdeki her takımın Eskişehir'e korkarak geldiğini ifade eden Erkan, "Beşiktaş'ta oynadığım dönemde Eskişehir için, 'en zor deplasman' denirdi. Biz taraftarımız önünde kendimiz hata yapmadıkça puan kaybetmeyiz. Kaybetsek de, rakip iyi oynadığı için değil, bizim hatamızdır. Şu bir gerçek bu ligin en çok korkulan takımlarından biriyiz. Efsane döndü. Bu takımı hak ettiği başarılara ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız" açıklamasını yaptı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 15:43 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:43 - HABER MERKEZİ
A