Bilic ilk gününde maç yaptırdı!

Bilic ilk gününde maç yaptırdı!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, takımıyla çıktığı ilk idmanda oyuncularına ilginç uyarılarda bulundu.

2013.06.29 22:47 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:47 - Spor
A
Bilic ilk gününde maç yaptırdı!

Beşiktaş bugün saat 18.00'da Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Siyah Beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Slaven Bilic, çalışma öncesi futbolcular ile sahada tanışma toplantısı yaptı. Toplantı sonrası teknik ekip ve oyuncular basın mensuplarına toplu poz verdi.

Çalışmaya izinli olan; Veli, Olcay, Oğuzhan, Sivok, Holosko, Almeida, Fernandes, Mustafa, Cenk ve Sinan katılmazken, Uğur, İsmail, İbrahim ve Necip koşu yapmakla yetindiler. Yeni transferler Gökhan Töre ve Günay Güvenç'in de yer aldığı çalışmaya toplam 20 futbolcu katıldı.

BILIC'DEN FUTBOLCULARINA İLGİNÇ UYARI...
Kondisyon çalışması ile başlayan antrenman, top sürme ve pas çalışmaları ile devam etti. Antrenman yarım sahada oynanan çift kale maçın ardından sona erdi.
Sezonun ilk antrenmanı olmasına rağmen Bilic'in takımına yarı sahada çift kale maç yaptırması dikkat çekti. Maç sırasında Bilic oyunu sık sık durdurarak futbolcularına yaptıkları pozisyon hatalarını gösterdi ve uyarılarda bulundu. Hırvat teknik adam bir pozisyon sırasında gol olmayan şut sonrası oyunu durdurarak, "Kaleye şut çekmek için en ideal açıda olmanız lazım. Zor bir açıdaysanız başka alternatifleri değerlendirin. Oradan gol atmanız için Van Basten olmanız lazım" diyerek oyuncularını uyardı.
Öte yandan Deportivo La Coruna takımından transfer edilen kaleci antrenörü Jose Carreira da antrenmanda yer aldı.
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18:00'da Nevzat Demir Tesisleri'nde basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.29 22:47 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:47 - Ramazan Acar
A