Ben böyle bir şey söyleyebilir miyim?

Ben böyle bir şey söyleyebilir miyim?

Ünlü müzisyen Volkan Konak "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?"sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" şeklinde çıkan haberlere açıklama getirdi.

2011.11.02 13:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ben böyle bir şey söyleyebilir miyim?

Konak şunları söyledi; "Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim? Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı.. Kesinlikle böyle bir konuşma olmamıştır"

Konak, son soru olarak muhabirin son günlerdeki gündemi sorsak sorusunu magazin gündemi olarak algıladığını tepki olarak  yok cevabını verdiğini , tam arabasına binerken  muhabirin sorusuna  devam ederek 'deprem' sorusunu  duymadığını bir  önceki  soru olarak algıladığını söylerken  daha önce yok diyerek  reddettiği  soruyu ilgilenmiyorum cevabını  vererek tekrar yenilediğini söyledi.

Bu haber   ile  ilgili  "Bu haber magazinci yavşaklığıdır"  diyerek  haberi yapan tek kişiyi belirttiğini söylerken bu tip özel konularda  benim  karakterimi  yanlış  lanse  eden  söylemlerimi  toplumsal negatif simgesel hale  getiren kişiden bahsettiğini açıkladı.

Doğru haber yapan, doğru söylemler  kullanan  beni toplumsal konularda  olduğum gibi yansıtan doğru  bakış açılarına, doğru  kalemlere  sonsuz  saygım var açıklaması yaptı.

Volkan Konak  günler öncesinden planlanan 3  Kasım Perşembe günü  İstanbul Harbiye Kongre  Merkezi'nde Gideriz Van'a Doğru Türkülerimiz Van için yardım konseri kapsamında sahne alacak olması yanlış yorumlanmış haberlere de bir cevap niteliği taşıyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.11.02 13:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A