"Başbakanımı göremiyorum"

"Başbakanımı göremiyorum"

Bursa'nın İznik ilçesinde 15 gündür Devlet Hastanesi'nde yatan bir hasta, "Başbakanımı göremiyorum" diyerek milletvekilinden televizyon istedi.

2013.02.21 12:51 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
"Başbakanımı göremiyorum"

İznik Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ilginç bir taleple karşılaştı. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Aydın, hastaneden, doktorlardan ve personelden şikayetleri olup olmadığını sordu. Kamil Seyrek (65) isimli bir hasta ise, "Ben şikayetçiyim vekilim. Tam 15 gündür hastanede yatıyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzüne hasret kaldık, onu göremiyoruz. Bir televizyon koysunlar" dedi.
Seyrek'e sarılan Aydın, "O iş kolay, başka bir derdiniz olmasın. Başhekimimiz, hastane müdürümüz burada, en kısa zamanda odanıza televizyon konulacak, merak etmeyin" dedi.
Başhekim Aybars Alemdaroğlu da üç kişilik odalara en kısa zamanda televizyon konulacağını söyledi.
Milletvekili İsmail Aydın, "Yeni hastanenin ihalesi yapıldı. Şu ana kadar hiçbir itiraz yapılmamış. Komisyondan aldığım bilgiye göre ihale bir hafta içinde bağlanacak. Bir veya iki ay içinde hastanenin temeli atılarak bir yıl içinde tamamlanacak" diye konuştu.
Başhekim Aybars Alemdaroğlu ise, "Şu an hastanemizin en önemli ihtiyacı kadın doğum doktoru. Hiçbir gebeyi hastanede yatıramıyoruz, geceleri ise bir ebe nöbetçi kalıyor. Gelen hastalar ambulansla başka hastanelere sevk ediliyor. Sevk sırasında ölümler olmasından korkuyoruz. Hastanemizde 20 uzman kadromuz bulunmasına rağmen 12 uzman doktorumuz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu an acilen kadın doğum doktoruna ihtiyacımız olmakla birlikte nöroloji ve fizik tedavi branşlarında da açık var. Acil servisimiz ihtiyaca cevap veremiyor. Prefabrik bir bina ile bu meseleyi aşabileceğimizi düşünüyoruz. Ekipman olarak ise acilen atroskopi ve ultrason cihazlarına ihtiyacımız var" diyerek milletvekilinden yardım istedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.02.21 12:51 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:00 - HABER MERKEZİ
A