Baroni ayrılıyor mu?

Baroni ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de kadroya girmekte zorlanan Baroni için 'Eve dönüş vakti' geldi mi? İşte cevabı.

2013.10.08 14:16 - Son Güncellenme: 2013.10.08 14:16 - Spor
A
Baroni ayrılıyor mu?

 Türk basınında çıkan iddialara göre Cristian Baroni, Corinthians ile anlaştı. Hatta imzalar bile atıldı. Kaynak olarak ise Brezilya'nın Diario Sao Paulo gazetesi gösteriliyor. Ancak bir gerçek var ki şu anda ne Baroni imza attı ne de Corinthians bir teklif götürdü. Malum gazetedeki haber ise değerlendirmeden öte değil. 3 Ekim tarihli yazıda Corintihans'ın Baroni'ye ihtiyaç duyduğu, oyuncunun Fenerbahçe'de yer almadığı için mutsuz olduğu ancak şu anda Avrupa'dan Brezilya'ya gelmek istemedi yazıyor.

Halihazırda 26. haftası geçilen Brezilya Ligi'nde Corintihans 9. sırada yer alıyor. Brezilya Kupası'nda ise yoluna devam ediyor. Yakında transfer tahtası açılacak ancak bir durum var ki Baroni Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor. Hatta kadroda yer alabilse daha da mutlu olacak. Keyfinin kaçmasının tek sebebi yabancı sınırlaması nedeniyle zaman zaman tribüne çıkıyor olması.

Sezon başında Fenerbahçe'nin 'Kendine kulüp bulursan gidebilirsin' dediği Cristian ailesiyle olan yaşamını İstanbul'da hayli iyi oturttu. Hatta neredeyse De Souza Ailesi kadar alışkınlar. Baroni Twitter'a, "Her evlat yuvasına döner" yazsa da bunun için henüz erken olduğunu düşünüyor. Kısacası henüz atılmış bir imza ya da verilmiş bir söz yok. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 14:16 - Son Güncellenme: 2013.10.08 14:16 - Yağmur
A