Balayı çiftlerinin tatil tercihi: Antalya balayı villaları

Balayı çiftlerinin tatil tercihi: Antalya balayı villaları

Balayı çiftlerinin pandemi sürecinde bir numaralı tercihi Antalya balayı villaları oluyor. Vatandaşlar özellikle hastalık sürecinde konfor ve hijyene önem verirken, Antalya balayı villaları misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

2021.07.31 00:09 - Son Güncellenme: 2021.07.31 00:11 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Balayı çiftlerinin tatil tercihi: Antalya balayı villaları

Antalya balayı villalarında cennet şehir Antalya'nın farklı ilçelerinde tatil yapma imkanı bulunuyor. Balayı çiftleri tarafından büyük talep alan Antalya özellikle korunaklı havuzlar da dikkat çekiyor. Korunaklı havuzlar ile gözlerden uzak ve huzurlu bir tatil yapmak mümkün olabiliyor. Tatil severlerin tercihlerinin başında gelen bu villalar, özellikle pandemi sonrası sağlıklı yapısı nedeniyle çokça tercih edilmeye devam ediyor. Balayı villalarının her bir bölgesi konaklama öncesi dezenfekte işleminden geçiyor. Ayrıca ısıtmalı havuz ve şömine özellikleri ile her mevsim huzurlu bir balayı tatili yapılabiliyor. Kimisi deniz manzaralı kimisi doğa içerisinde bulunan villalarda muhteşem günbatımlarına şahit edebilmek de mümkün.

Balayı çiftlerinin tercihi Antalya kiralık villaları

Covid-19 salgını sonrası otel tatilinde kendini rahat hissetmeyen tatil severlerin tercihi kiralık villalar oluyor. Balayı çiftleri oteller yerine Antalya balayı villalarında her bütçeye uygun şekilde konaklayabiliyor.

Kaş, Kalkan, Aklar, İslamlar ve Bezirgan gibi farklı bölgelerde onlarca balayı villası misafirlerini bekliyor. Türkiye'nin en özel bölgelerinden birinde bulunan balayı kiralık villalarda özel yüzme havuzu, geniş havuz, kapalı havuz, sauna, spor salonu gibi çeşitli özellikler de bulunuyor. Kimi villa merkezi konumda oluşuyla şehir hayatı içerisinde bir tatil vaat ederken, kimi ise havaalanına yakınlığı ile ev ve tatil arasındaki süreyi azaltıyor.

Detaylı dezenfekte işlemi yapılıyor

Hastalık ve bakteri riskinin yok denecek kadar düşük olduğu Antalya balayı villalarında tüm dezenfekte işlemleri detaylı bir şekilde uygulanıyor. Ayrıca süit odalar misafirlere ayrı bir konfor da sağlıyor. 

Özgür ve rahat balayı anlayışı

Otellerin tersine kahvaltının ve yemeklerin istediğiniz saatte yenebileceği kendi özel villanızda balayı keyfi yapmak daha rahat olabiliyor. İstediğiniz saatte uyanmak ve istediğiniz saatte havuza girmek isteyen çiftler seçimini balayı villalarından yapıyor.

İstenilen gün kadar rezerve ediliyor

Ayrıca villalar istenilen gece sayısı kadar rezerve edilebiliyor. Balayı villalarında kısa veya daha uzun süreli tatil yapmak da mümkün olabiliyor. Korunaklı havuzları ile balayı villalarında güven içerisinde tatil yapılabiliyor.  Onlarca farklı bölgedeki özel villalarda pandemiden uzakta bir balayının keyfini yaşayabileceksiniz.

Balayı villalarında villa bölgesi ve seçimleri tamamen tatilcilerin tercihinde oluyor. Onlarca kiralık balayı villası arasından seçim yapma imkanına sahip olunabiliyor. Antalya'nın en güzel bölgelerinde veren Hellovillam'ın sunduğu onlarca seçenek arasından istedikleri villada konaklanabiliyor.

https://www.hellovillam.com/antalya-balayi-villalari

 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2021.07.31 00:09 - Son Güncellenme: 2021.07.31 00:11 - HABER MERKEZİ
A