Bakkallar kepenk indiriyor

Bakkallar kepenk indiriyor

Bakkallar odası Başkanı Muhammet Nuri Örs ve yönetim kurulu üyeleri MHP'yi ziyaret ederek destek talep etti. MHP Bursa il Başkanı Tevfik Topçu ise, bakkallara tam destek verdi.

2011.11.03 17:43 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset
A
Bakkallar kepenk indiriyor

Parakende yasası için imza kampanyası düzenleyen ve haklı talepleri için destek turuna çıkan Bakkallar odası Başkanı Muhammet Nuri Örs,  talep, öneri ve sorunlarını sıraladı, MHP'den destek istedi. MHP genel merkezinin kendilerinin meşru taleplerine ilgi göstererek yasa için gerekli desteği vereceklerini n memnuniyetini İfade eden  oda başkanı Örs, bakkalara sahip çıkılmasını istedi.

İl Başkanı Tevfik Topçu, ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, "Esnaf toplumun omurgasıdır,biterse toplum yara alır. Bakkallarımızın şikayet ve sorunlarını biliyoruz.Genelde ve yerelde sizlere karşı duyarsız kalan iktidar ve belediyelere karşı tavrınız ve eylemlerinizde yanınızdayız.MHP grubu mecliste sizlere desteğini devam ettirecektir.AKP iktidarı bakkallarımızı her alanda yalnız bırakmış ve vahşi kapitalizmin çarklarında bakkalımızı ezmiştir" şeklinde konuştu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.11.03 17:43 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A