Bakan Kasapoğlu'ndan şalvarlı tenisçilere müjde

Bakan Kasapoğlu'ndan şalvarlı tenisçilere müjde

ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde kendi imkanlarıyla yaptıkları toprak kortta, yöresel şalvar ve poşuyla tenis oynayan mahalle sakinlerine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabında 'turnuva düzenleme' sözü verdi.

2020.12.29 11:52 - Son Güncellenme: 2020.12.29 11:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bakan Kasapoğlu'ndan şalvarlı tenisçilere müjde

Viranşehir'de beden eğitimi öğretmeni Yusuf Avcıbaşı, Sarıbal Mahallesi gençlerini salgın sürecinde boş zamanlarını sağlıklı şekilde değerlendirmesi için spora yönlendirmeye karar verdi. Kısa süre içinde mahalleli, toprak sahaya, kireçle çizgi çizip günlük kıyafetleri şalvar ve poşuyla tenisin yanı sıra voleybol da oynamaya başladı.

BAKAN'DAN TURNUVA SÖZÜ

Renkli görüntülerin yaşandığı maçlar yapan mahalleliye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bekledikleri müjdeyi verdi. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından tenis oynayan mahalle sakinlerinin görüntüsünü paylaşarak, "Şanlıurfa Viranşehir'deki görüntüler beni çok mutlu etti. İnşallah köyümüzdeki eksikleri en kısa sürede tamamlayıp, çiçeği burnunda sporcularımızla güzel bir turnuva düzenleyeceğiz" yorumunu yaptı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.29 11:52 - Son Güncellenme: 2020.12.29 11:52 - HABER MERKEZİ
A