Bahçeli bu kez güldü, güldürdü

Bahçeli bu kez güldü, güldürdü

Ciddi tavrıyla bilinen MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün hem güldü, hem güldürdü. Gazetecilerle bir araya gelen Bahçeli, ciddi sorulara zaman zaman eğlenceli cevaplar verdi, salonda kahkalar yükseldi.

2012.12.13 12:05 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bahçeli bu kez güldü, güldürdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli her sene aynı gün, aynı yerde düzenlediği ve artık gelenekselleşen kahvaltılı toplantısını yaptı. Ankara'da gerçekleşen toplantıda Bahçeli, gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı.

Her konudaki soruya yanıt veren ve her zaman ciddi bir tavırla görmeye alıştığımız Bahçeli, bugün rahat tavırları ve söyledikleriyle zaman zaman eğlenceli anların yaşanmasına da neden oldu.

''DİZİ TARTIŞMASINI 'ÇOCUKLAR DUYMASIN' MI DEDİNİZ''

O anlardan birinde bir gazeteci Bahçeli'ye ''Son zamanlarda Türkiye'de bir dizi tartışması yaşanıyor. Yanılmıyorsam geçen sene düzenlediğiniz sohbet toplantısında siz de bazı dizileri izlediğinizi söylemiştiniz. Hatta Çocuklar Duymasın'ı takip ettiğinizi söylemiştiniz'' deyince MHP liderinin sözleri katılan tüm basın mensuplarının gülmesine neden oldu. Bahçeli, ''Dizi tartışmasını Çocuklar Duymasın mı demek istiyorsunuz'' dedi.

İSTEMEDİĞİ SORUYA POLİTİK CEVAP

Daha sonra Bahçeli'ye Cumhurbaşkanı Gül'ün onayladığı ve resmen yürürlüğe giren ''13 ilin büyükşehir olmasını sağlayan Büyükşehir Yasası'' da soruldu. Bahçeli, bu soruya gülümseyerek ''Siyasette istemediğin sorulara cevap vermek için bir kural var. 'Yetkili kurullarımızda değerlendirelim' diye. Müsaade ederseniz yetkili kurullarda değerlendirelim'' yanıtını verdi.

KLASİK OTOMOBİL TUTKUSU

Bahçeli'nin klasik otomobil tutkusu biliniyor. Gazeteciler son aldığı klasik otomobili hatırlatıp bu tutkusunu sordu Bahçeli'ye. Bahçeli, klasik arabalarını hafta içi ve sonunda kullandığını belirterek, ''Türkiye'de 2023 ile 1923 çok tartışılır hale geldi.1923 milliyetçi hareketin fikridir. 2023 ise MHP'nin çok önceden hedef olarak belirlediği tarih. Bunlar şimdi bazı çevreler tarafından sahipleniliyor. Bunu bir yerden tescil etmek lazım. 51 milletvekili ile Meclis'te yapamayacağıza göre bir şekilde tescillemek lazım. Bu da trafik tescili ile olur. 06 DD 1923 ve 06 DD 2023 plakalarını aldım. İki tane külüstür Mercedes bulduk. Volvo'lar da duruyor. Hafta sonu ve hafta aralarında kullanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli sohbeti sırasında zaman zaman gazetecilere ''Spor sorusu yok herhalde'' diyerek de takıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.12.13 12:05 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:43 - HABER MERKEZİ
A