Azra yıprandı ve psikolojisi bozuldu

Azra yıprandı ve psikolojisi bozuldu

2002 yılı Dünya Güzeli Azra Akın'ın organizatör Erkan Özerman'a açtığı 50 bin TL'lik manevi tazminat davasının ikinci duruşması bugün görüldü. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen duruşmaya Azra Akın ve Erkan Özerman katılmadı. Duruşmada Azra Akın'ı avukatı Yalçın Kavak, Erkan Özerman'ı ise avukatı Sadettin Dayıoğlu temsil etti.

2012.12.13 15:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:06 - Magazin
A
Azra yıprandı ve psikolojisi bozuldu

AZRA ÜZÜLDÜ, YIPRANDI, RENCİDE OLDU VE PSİKOLOJİSİ BOZULDU      

20. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada davalı ve davacı tarafların tanıkları dinlendi. Duruşmada mankenlik ajansı sahibi Gaye Sökmen, tanık olarak dinlendi. Sökmen, Azra Akın'ın menajeri olduğunu belirterek, "Bir gazetenin magazin ekinde Erkan Özerman'ın röportajını görünce Azra çok üzüldü, yıprandı, rencide oldu ve psikolojisi bozuldu. Çünkü haber, özel hayatı rencide edici beyanlardan oluşuyordu" dedi. Akın'ın Türkiye'nin gururu olduğunu belirten Sökmen, "Bu olaydan sonra Azra'nın işinde bir azalma oldu. Uzun müddet teklifleri kabul edemedi. Çünkü morali bozuktu" diye konuştu. Sökmen'den sonra davalı tarafın bir diğer tanığı dinlendi. Azra Akın'ın basın danışmanı olduğunu söyleyen Zerrin Ersu ise, "Azra, gazetede çıkan olaylardan dolayı benim de şahit olduğum üzere sıkıntılı bir dönem geçirdi. Bizlerle bile konuşmakta sıkıntısı oldu. Kendisini teskin etmek için çok uğraştık" dedi.

"ÖZERMAN AZRA'YA KIYAFET TEMİN ETTİ"

Davacı tarafın tanıkları dinlendikten sonra avukat Dayıoğlu'nun tanığı da dinlendi. Erkan Özerman'ın ajansında çalışan Esin Akdoğan söz konusu olaya ilişkin gözlemlerini aktardı. Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ'u ajansta çalıştığı dönemde tanığını belirten tanık Akdoğan, " Azra Hanım, çalıştığım dönemde ajansa sık gelip giderdi. Bir gün ajansa üzgün geldi. Tacını devredeceği yarışmada giyeceği kıyafeti olmadığını söyledi. Erkan Bey de Azra Hanım'a kıyafet temin etti" diye konuştu. Azra Akın'ın Erkan Özerman'ın ajansında çalışmak istediğini de belirten Akdoğan, " Azra Hanım, Erkan Bey'e çalışma şartlarını sorup çalışmak istediğini söyledi. Erkan Bey de 'Kızım senin ajansın var. Ajansından ayrıl o zaman olabilir' dedi" ifadelerini kullandı. Avukatların tanıkların beyanlarına karşı savunmalarını hazırlaması için 2 hafta süre veren Mahkeme, davayı kararını açıklamak için erteledi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.12.13 15:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:06 - Zeynep Çelik
A