Anneannesini bir tokatta öldürdü

Anneannesini bir tokatta öldürdü

Ankara'da 28 yaşındaki üç çocuk annesi Gülten K., önceki gün ilkokula giden kızını ders çalışmadığı gerekçesiyle dövmeye başladı.

2013.02.21 07:12 - Son Güncellenme: 2013.02.21 08:50 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Anneannesini bir tokatta öldürdü

Gülten K.'nın ders çalışmayan kızını sert şekilde dövdüğünü gören anneannesi Hatice Abacı, duruma müdahale etmek istedi.

'Sen bu işe karışma'

Anneanne Abacı Gülten K.'yı, "Yeter artık kızım, çocuğu öldürecek misin" diyerek uyardı. Bunun üzerine Gülten K.'da anneannesine, "Sen bu işe karışma, işine bak" yanıtını verdi. Gülten K.'nın bu sözleri üzerine anneannesi ile arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede daha da şiddetlendi.
Gülten K., tartışmanın büyümesi üzerine anneannesinin üzerine yürüyerek, yaşlı kadını iterek tokatlamaya başladı. Yaşlı kadının aynı evde yaşayan bir diğer torunu H.C., Gülten K.'ya müdahale etmek istedi. Ancak başarılı olamadı. Kalbinden rahatsız olduğu belirtilen anneanne Abacı, aldığı darbelerin etkisiyle yere yığıldı. Yaşlı kadının yerde uzun süre hareketsiz olarak yatması üzerine H.C., paniğe kapılarak babasını eve çağırdı. Bunun üzerine paniğe kapılan Gülten K. çocuklarını da alarak evden kaçtı. Eve gelen A.A., annesinin nefes almadığını ve nabzının atmadığını görünce hemen ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 07:12 - Son Güncellenme: 2013.02.21 08:50 - HABER MERKEZİ
A