Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri Ve Online Rezervasyon

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri Ve Online Rezervasyon

Ankara Esenboğa havalimanı araç kiralama  Nasıl yapılır,

2021.11.12 10:00 - Son Güncellenme: 2021.11.12 10:02 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri Ve Online Rezervasyon

Ankara Esenboğa havalimanı araç kiralama  Nasıl yapılır,  Esenboğa hava alanında otomobil kiralama firmaları hangileri? Online araç kiralama nasıl yapılır sizlere bazı yararlı bilgiler paylaşacağız. Havalimanı şehire uzak olması sebebi ile bu lokasyon da otomobil kiralama önemli bir detaydır.

Şehire uzak bir konumda bulunan Esenboğa havalimanı bir çok oto kiralama şirketini içerisinde barındırmaktadır. Bu şirketlerin tamamı güvenilir ve kurumsal şirketlerdir.  Araç kaskoları rent a car kaskosu olup, oluşabilecek problemlerde sizleri koruyan bir araç sigortasıdır.

Esenboğa Araç Kiralama Fiyat Aralığı Nelere Göre Değişir?

Araba kiralama işlemlerinde fiyatlar genellikle aracın özelliklerine göre belirlenir. Aracı modeli ve özelliği yüksek olduğunda fiyatta ona göre yükselirken, daha ekonomik araçları isteyen kişiler biraz daha düşük modelli sağlam araçları tercih edebilir. Yine aynı zamanda fiyatları etkileyen bir diğer hususta aracın ne kadar kullanıldığı oluyor.

Araç çok fazla şehir dışına çıkmış ve kullanılmışsa fiyatında da ona göre diğer aynı modellere nazaran düşüklük olabiliyor. Bu durum aracın km sine bakılarak anlaşıldığı için, eğer siz düşük km li aracı kiralama hususunda titiz değilseniz daha ekonomik fiyatlarla araba kiralayabilirsiniz. Fakat isteğinize göre 0 km ye sahip araçlar da size sunulacağından dilediğiniz fiyatta aracı gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. 

Esenboğa Havalimanı Kiralık Araç Fiyatları 2021 - 2022 Kış Dönemi

  • Ekonomik Sınıf : 120 TL ile 200 TL
  • Orta Sınıf : 200 TL ile 400 TL
  • Suv Tipi Araçlar : 250 TL ile 700 TL
  • Lüks ve Vip : 500 TL ile 1700 TL

Kiralama Fiyatlarının Önceden Belirlenmesinin Önemi 

Oto kiralama işlemlerini daha önce gerçekleştirmiş olan kişiler, birçok hususa vakıf olarak kendinden emin bir şekilde yeniden kiralama işlemi yapabilir. Aracı kiralamadan önce evrakları imzalayan kişiler sonrasında fiyat öğrenince sorun yaşayabileceğinden ötürü, ilk başta tüm bilgileri almak daha sağlıklı sonuçlara vesile olur. Bu sebeple tüm özelliklerini beğendiğiniz aracın günlük fiyatını ve toplu fiyatını web sitelerinden inceleyerek online rezervasyon yaparak ödemeniz işinizi kolaylaştıracaktır. 

Kiralama şirketleri online rezervasyonlarda uygun fiyatlar uygulamaktadır. Eğer rezervasyonsuz çat kapı giderseniz size müsait araç olsa bile yok diyebilirler veya yüksek fiyatlar söylerler.  Bu yüzden önceden rezervasyon yapmanız hem zaman kaybınızı hem de boşuna uğraşmamanızı sağlar.

Arası günlük fiyatlar ile kiralama yapılmaktadır. 3 Gün ve üzeri rezervasyonlarda ücretler daha da düşmektedir. Bazı şirketler kiralama boyunca limitsiz km hakkı tanırken bazı firmalar günlük 300 ile 500 km arası limitler koymaktadır.

Aracın Teslim Alırken ve Teslim Ederken Yapmanız Gerekenler

 Kiralama öncesi aracın etrafını ve içerisini fotoğralarını çekiniz bazen geçmiş kiralamalar da yaşanan ve firmanın gözünden kaçabilecek hasar ve problemler yaşanabilmektedir. Bunun sizin üzerine kalmaması adına kiralamasını yaptığınız aracın resim veya videosunu elinizde bulundurun. 

Araç kiralama hizmetinden yararlanmak tüm işlerinizi kolaylaştırırken, bir de bu konuda mağduriyet yaşayıp zarara girmemek için aracı aldığınız gibi teslim etmeniz gerekir. Araca bindiğinizde mazot limitini, arabanın iç ve dış temizliğini, radyosunun ve teyp bölümünün çalışıp çalışmadığını ve içerisinde ruhsatın olduğu gibi hususları kontrol etmeniz yararınıza olur.

Sonrasında herhangi bir aksilik yaşamamak adına bu araştırma sonucunu araç sahibi ile de paylaşabilirsiniz. Araç kullanma sürecini tamamladığınızda firmaya teslim ederken aracı ilk teslim aldığınız gibi geri vermek güzel izlenim bırakacaktır.

Ankara Esenboğa Havalimanında Basit Ve Kolay Araç Kiralama Yapmak

Esenboğa Havalimanı Rent A Car Şirketleri

§  Garenta

§  Otocar

§  Rentgo

§  Cırcular car hıre

§  Akkor Araç Kiralama

§  Central Rent A Car

§  Green motion

§  Çizgi Rent A Car

§  Nissa Oto Kiralama

Tüm markaların araçlarını karşılaştıran ve size en uygun fiyatları ile kiralamasını yapan bir firmadan bahsedelim.  Firmanın adı Otokirala bu firma internet ve mobil uygulamaları üzeriden Esenboğa havalimanında tüm rent a car firmalarını tek bir adres üzerinden kiralamasını yapıyor. Web site adresi : https://otokirala.com olup, çeşitli kampanyalar, indirimler ve online kredi kartı ile ödeme imkanı sağlamaktadır.

Çeşitli markaları karşılaştırarak aynı model aracın en ucuz fiyatlısını size listelemektedir. Bu sayede aynı model araç x firmasına 200 TL vermek yerine z firmasından 150 TL ye kiralayabilmenizi sağlamaktadır.

 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2021.11.12 10:00 - Son Güncellenme: 2021.11.12 10:02 - HABER MERKEZİ
A