Alışveriş çılgınlığı

Alışveriş çılgınlığı

Ankara'da açılışı yapılan Media Markt'ta satışa sunulan indirimli ürünlerden almak isteyenler izdihama sebep oldu. Soğuk havaya aldırmadan uzun süre mağaza önünde bekleyen vatandaşlar, demir bariyerler arasında uzun kuyruklar oluşturdu.

2012.12.13 09:14 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:16 - Yaşam
A
Alışveriş çılgınlığı

Elektronik perakendecisi Media Markt'ın açılış sebebiyle uyguladığı düşük fiyatlardan yararlanmak isteyen yaklaşık bin 500 Ankaralı, soğuk hava ve yağışa rağmen açılıştan saatler önce mağaza önünde sıraya girdi. Dün akşam saatlerinden itibaren açılışın yapılacağı mağazaya akın eden tüketiciler, ezilme tehlikesi yaşanmaması için düzenlenen demir bariyerler arasında uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza görevlileri, soğuk havada açılışı bekleyen vatandaşlara çay ve poğaça servisi yaptı. Soğuk havadan etkilenen bazı güvenlik görevlileri ise yaktıkları ateşin etrafında ısındı. Yaklaşık 200 güvenlik görevlisi ve polis, herhangi bir problem çıkmaması için çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

İndirimli ürünlerden yararlanmak isteyen bazı vatandaşların 13 saattir beklediği, bazılarının ise İstanbul'dan geldiği öğrenildi.

Mağazanın önündeki kalabalık, 06.00'da gerçekleştirilen açılışın ardından markete girdi. Vatandaşlar, indirimlerden yararlanmak için mağaza içinde koşturmaya başladı. Vatandaşlar, indirimli ürünlerden almak için birbirleriyle yarıştı. Görevliler, megafonlarla vatandaşları sakin olmaları konusunda uyardı. İhtiyacı olduğu indirimli ürünlerden almayı başaran vatandaşların mutlu olduğu gözlendi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 09:14 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:16 - Zeynep Çelik
A