Alev Alev'de dikkat çeken mesajlar

Alev Alev'de dikkat çeken mesajlar

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen 'Alev Alev'in dün akşam yayınlanan bölümü Cemre'nin sesini duyurmak için verdiği mücadeleyle gündem oldu. Dizi, uzun süre gündemde kaldı.

2020.12.04 12:11 - Son Güncellenme: 2020.12.04 12:11 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Alev Alev'de dikkat çeken mesajlar

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen 'Alev Alev'in dün akşam yayınlanan bölümü Cemre'nin sesini duyurmak için verdiği mücadeleyle gündem oldu. Bölümde Barış Falay, Damla Sönmez, İrem Sak, Melek Mosso ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin Cemre'ye destek mesajları sosyal medyada da çok konuşuldu.

Alev Alev, dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle ABC1 20+'da 6.04 izlenme oranı (rating), 12.26 izlenme payı (share), AB'de 5.53 izlenme oranı (rating), 12.26 izlenme payı (share) Total'de 6.29 izlenme oranı (rating), 13.06 izlenme payı (share) elde etti. 

Kadına şiddete karşı verdiği mesajlarla gündem olan diziyle ilgili, #sesimiduyun etiketi ise Twitter Türkiye'de 7 saat 15 dakika TT listesinde kaldı. Yeni bölüm #AlevAlev etiketiyle de 5 saat 55 dakika boyunca sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Herkesi ekran başına kilitleyen sahnelere imza atan Demet Evgar da 2 saat 50 dakika boyunca TT listesinde yer edindi.

Ömer ise İskender'in ona iftira attırdığını öğrendikten sonra onunla yüzleşmek istedi. İskender'in tehlikeli bir yoldan tehdit ettiği Ömer, bunun karşılığını verirken, ikilinin arasında savaş bayrakları çekildi.

BÜLENT BÜYÜK SIRRIN PEŞİNDE

Çiçek, İskender'i karşısında görünce öfkesine hakim olamazken onun bu tavrı Bülent'in de dikkatini çekti. Çiçek ve Tomris'in bir şeyler sakladığından şüphelenen Bülent, onları köşeye sıkıştıracak ipuçları aramaya devam etti. Bülent'in Atlas'ı sorgularkenki tavrı küçük çocuğu korkuturken, ekran başındakilere de bir kez daha ne kadar tehlikeli biri olabileceğini gösterdi.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.12.04 12:11 - Son Güncellenme: 2020.12.04 12:11 - HABER MERKEZİ
A