Akil İnsanlar Heyeti'ne protesto

Akil İnsanlar Heyeti'ne protesto

AKİL İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi grubu, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Acar'ı ziyareti çıkışında 2 kişinin protestosuyla karşılaştı. Görüşmek istedikleri heyet üyelerine "Dalkavukluk yapmayın" diye bağıran CHP eski Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet D. ile yanındaki Fahri E., polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı. Fahri E., daha sonra bırakıldı.

2013.04.23 16:15 - Son Güncellenme: 2013.04.23 16:15 - Güncel
A
Akil İnsanlar Heyeti'ne protesto

Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren başkanlığındaki Akil İnsanlar Heyeti, temaslarda bulunmak için bugün Aksaray'a geldi. Heyet ilk olarak Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar'ı makamında ziyaret etti. Rektör Acar, heyet üyelerini rektörlük binası önünde karşılayıp, üyelerle tek tek tokalaştı. Kadın üyelerden Hilal Kaplan elini uzatmadı.

HEYETE PROTESTO

Heyet, ziyaretini tamamlayıp, binadan çıkmak üzereyken Ahmet D. ve Fahri E., üyelerle görüşmek istediklerini belirtti. Polis tarafından bekletilen Ahmet D.., heyet üyeleri kapıdan çıktığı sırada "Dalkavukluk yapmayın" diye bağırdı. Bunun üzerine polis, her iki protestocunun ağzını kapatıp, yaka paça alandan uzaklaştırdı.

Polisin yaptığı müdahaleye gülen Ahmet D., ''Yaptıkları hareketi görüyorsunuz değil mi? Yapsınlar, canları sağ olsun. Polis bizim polisimiz. Ben sadece görüşmek istedim. Suriye'de de barış istiyoruz. Ben ülkem için gereken her şeyi yaparım. Bu adamlar Suriye'de de barış sağlamalı. Biz dünyada barış istiyoruz'' dedi.

Polis 2 kişiyi gözaltına alırken, heyet üyeleri de üniversiteden ayrıldı. Göstericilerden Fahri E., bir süre sonra serbest bırakıldı.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.23 16:15 - Son Güncellenme: 2013.04.23 16:15 - Ramazan Acar
A