Adliye'den akıl almaz firar

Adliye'den akıl almaz firar

5 yıl hapis cezası bulunan ve yakalanarak adliyeye sevk edilen hükümlü, tutuklanıp cezaevine götürülürken Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan firar etti.

2013.05.09 19:43 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:15 - Güncel
A
Adliye'den akıl almaz firar
00:20 Adliye'den akıl almaz firar

İLGİLİ VİDEO

Adliye'den akıl almaz firar

 


 

İddiaya göre, kesinleşmiş 5 yıllık hapis cezası nedeniyle aranan Ümit T. (25), yakalandıktan sonra bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılıkta sorgulanan zanlı, daha sonra mahkemeye sevk edildi. Ardından tutuklanan Ümit T., cezaevine gönderilmek üzere adliyeden çıkarıldı. Elleri kelepçeli halde araca götürülen Ümit T., jandarmanın arasından kaçarak uzaklaştı. Kağıthane yönüne kaçan hükümlü, kendisini bekleyen beyaz bir araca bindi. Jandarmanın haber vermesi üzerine polis çalışma başlattı. Polis, beyaz bir araçla kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan görgü tanıkları, adliyeden çıkartılan zanlının elleri kelepçeli halde kaçtığını, beyaz bir araçla uzaklaştığını söyledi.

FİRAR EDEN MAHKUMUN KAÇIŞ ANI KAMERADA

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan firar eden mahkumun kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Önceden işlediği bir suç nedeniyle kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan ve yakalanarak adliyeye sevk edilen Ümit T. (25), tutuklandıktan sonra cezaevine götürülürken, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan firar etti.

Jandarmanın arasından kaçan mahkum, Kağıthane yönünde koşarken bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde mahkumun bir sokakta hızla koştuğu, polis ekiplerinin de Ümit T.'yi kovaladıkları görülüyor. Kaçana mahkumun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 19:43 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:15 - boş7
A